<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Dúró Dóra örömmel nyugtázta, hogy a kormány "átvette a javaslatukat".

Facebook-bejegyzésben osztotta meg a terhességmegszakítás szabályozásának átírása felett örömét Dúró Dóra, a Mi Hazánk parlamenti képviselője. Mint korábban megírtuk, a Magyar Közlönyben megjelent rendeletmódosítás gyakorlatilag azt írja elő a terhességmegszakításra készülő nőknek, hogy csak akkor dönthessenek a beavatkozás elvégzése mellett, ha előtte meghallgatták a magzat szívhangját.

"Esély az életre: ezentúl meghallgatják a magzat szívhangját az anyák!

Hosszú évek küzdelme után végre megvalósult: a Mi Hazánk javaslatát átvéve a kormány tett egy lépést abba az irányba, hogy tényleg minden magzatot a fogantatástól kezdve védjünk, hiszen lesz legalább pár másodperc, amikor a magzati életkorú gyermek kommunikálhat az édesanyjával az abortusz elvégzése előtt a szívhangja meghallgattatásával. Ennyi mindenkinek jár"
- írta a politikus, aki szerinte mindez nem az abortuszhoz való hozzáférés szigorítása, csupán
 
"tájékoztatás a döntés súlyáról, valódi tétjéről"
 
 
Bejegyzését pedig azzal zárja, hogy
Hálás vagyok, és boldog.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.