TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A szerdai Magyar Közlönyben jelent meg az erről szóló kormányhatározat. 

Egy friss kormányhatározattal a kormány hozzájárul ahhoz, hogy a tömeges bevándorlás és a rendkívüli migrációs nyomás kezelésére eredetileg szánt előirányzatot a Pintér Sándor vezette Belügyminisztérium 6,6 milliárd forinttal túllépje. Vagyis gyakorlatilag ennyi plusz forrást biztosítanak a migráció elleni küzdelemre. 

Fotó: MTI Fotó: MTI

Az idei költségvetésben a Belügyminisztériumnál erre a célra 737 millió forintos előirányzat szerepelt, ezt idén nem most először emelték meg. Elsőként még a veszélyhelyzet idején, április elsején biztosított a kormány 8,6 milliárd forintot a bevándorlás kezelésére. Annak az összegnek a felhasználásáról a honvédelmi tárca dönt a most megteremtett forrással ellentétben. Majd néhány nappal később közel 20 milliárd forintot adott a belügyi tárcának a kormány erre a célra. 

A rendőrség legfrissebb adatai szerint a 41. héten 281 esetben akadályoztak meg tiltott határátlépést és 1144 esetben tartóztatták fel a határsértőt, majd a kerítésen túl visszatoloncolták. 25 esetben pedig elfogták az illetőt, majd eljárás alá vonták. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.