1p

Alig maradt nem sztrájkoló tanár, be kellett zárni az iskolát.

A szentgotthárdi Arany János Általános Iskola tanárai közül 29-en néhány napja jelentették be, hogy január 9-étől polgári engedetlenségbe kezdenek, és nem veszik fel a munkát.

Az ugytudjuk.hu most rákérdezett az iskola igazgatójánál, hogy mi a valós helyzet. Schleipfnerné Gáspár Andrea a lap megkeresésére megerősítette, hogy valóban ez történt, és 29 pedagógus nem vette ma fel a munkát.

Az iskolában 35 pedagógus dolgozik, 4 kolléga pedagógiai asszisztens. Nem lehet 29 kollégát pótolni, így a mai napra rendkívüli tanítási szünetet rendeltem el. Holnaptól felügyeletet biztosítunk tanulóinknak. Az oktatás január 12-étől folytatódik

- mondta el az igazgató, aki folyamatosan egyeztet a kollégáival, és elsődleges feladatának az iskola működtetésének fenntartását tekinti.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!