<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Alig maradt nem sztrájkoló tanár, be kellett zárni az iskolát.

A szentgotthárdi Arany János Általános Iskola tanárai közül 29-en néhány napja jelentették be, hogy január 9-étől polgári engedetlenségbe kezdenek, és nem veszik fel a munkát.

Az ugytudjuk.hu most rákérdezett az iskola igazgatójánál, hogy mi a valós helyzet. Schleipfnerné Gáspár Andrea a lap megkeresésére megerősítette, hogy valóban ez történt, és 29 pedagógus nem vette ma fel a munkát.

Az iskolában 35 pedagógus dolgozik, 4 kolléga pedagógiai asszisztens. Nem lehet 29 kollégát pótolni, így a mai napra rendkívüli tanítási szünetet rendeltem el. Holnaptól felügyeletet biztosítunk tanulóinknak. Az oktatás január 12-étől folytatódik

- mondta el az igazgató, aki folyamatosan egyeztet a kollégáival, és elsődleges feladatának az iskola működtetésének fenntartását tekinti.