2p

Simkó Edit magyartanár szerint a belső teljesítményértékelés besúgást és nemtelen versengést generál az éhbérért dolgoztatott rabszolgák közt. A belügyminiszter évenkénti teljesítményértékeléshez kötné a tanárok fizetésemelését.

Pintér volt az utolsó csepp a pohárban, ráadásul mérgező csepp – írta Facebook-oldalán Simkó Edit magyartanár, aki szerdai bejegyzésében közölte: eldöntötte, hogy beadja lemondását.

Minderről az rtl.hu számolt be. Szerdai bejegyzésében Sinkó azt írta, az háborította fel, hogy a kormány belső teljesítményértékelési rendszert vezetne be az iskolákban.

Egy tudatlan ember teljes dilettantizmusa és gonoszsága tükröződik [Pintér Sándor] legújabb ötletéből – írta Simkó Edit, aki szerint ez besúgást és nemtelen versengést fog generálni „egy rakás éhbérért dolgoztatott rabszolga között”.

A portál cikke egyúttal emlékeztetett: Simkó Edit tavaly a Társaság a Szabadságjogokért SZABAD-díjának jelöltjei közt volt, miután munkahelyén, egy budapesti iskolában egyedül kezdett polgári engedetlenségbe, vállalva a munkahelyi feszültségeket is kollégáival. Az általa emberellenesnek tartott oktatási rendszer ellen tiltakozott, és szolidaritásra szólított fel.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!