<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Simkó Edit magyartanár szerint a belső teljesítményértékelés besúgást és nemtelen versengést generál az éhbérért dolgoztatott rabszolgák közt. A belügyminiszter évenkénti teljesítményértékeléshez kötné a tanárok fizetésemelését.

Pintér volt az utolsó csepp a pohárban, ráadásul mérgező csepp – írta Facebook-oldalán Simkó Edit magyartanár, aki szerdai bejegyzésében közölte: eldöntötte, hogy beadja lemondását.

Minderről az rtl.hu számolt be. Szerdai bejegyzésében Sinkó azt írta, az háborította fel, hogy a kormány belső teljesítményértékelési rendszert vezetne be az iskolákban.

Egy tudatlan ember teljes dilettantizmusa és gonoszsága tükröződik [Pintér Sándor] legújabb ötletéből – írta Simkó Edit, aki szerint ez besúgást és nemtelen versengést fog generálni „egy rakás éhbérért dolgoztatott rabszolga között”.

A portál cikke egyúttal emlékeztetett: Simkó Edit tavaly a Társaság a Szabadságjogokért SZABAD-díjának jelöltjei közt volt, miután munkahelyén, egy budapesti iskolában egyedül kezdett polgári engedetlenségbe, vállalva a munkahelyi feszültségeket is kollégáival. Az általa emberellenesnek tartott oktatási rendszer ellen tiltakozott, és szolidaritásra szólított fel.