<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?
Zöldülő ingatlanok, tippek energetikai korszerűsítéshez!

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Közös tudásmenetet szervez a Pedagógusok Szakszervezete, a Tanítanék és a noÁr mozgalom.

Januárban a miskolci Herman Ottó Gimnáziumtól a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumig fognak vonulni a pedagógusok oda, ahol ősszel kirúgták az első öt tanárt - írja a Pedagógusok Szakszervezete közleményében.

A közel 180 kilométeres távot 6 nap alatt fogják megtenni, délutánonként beszélgetéseket, fórumokat szerveznek, szombat délután pedig Budapesten várnak mindenkit. 

Csatlakozni és adakozni is lehet. Fotó: PSZ
Csatlakozni és adakozni is lehet. Fotó: PSZ

A miskolci Herman Ottó Gimnáziumtól startol az esemény, ahol elsőként függesztették fel Dezsőfi Györgyöt az igazgatóhelyettesi pozíciójából, majd 5 nap és 180 kilométert követően a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumhoz érkeznek, ahol 5 polgári engedetlenkedő tanárt rúgtak ki kora ősszel.

A Tudásmenet megszervezése azonban pénzbe kerül, mert az utat biztosítani kell, éjszakára szállást kell foglalni, délutánonként a fórumokra különböző technikákkal kell készülni. Ezért mindenkit arra kérnek, hogy ha teheti, fogadjon örökbe 1-1 kilométert a 180 kilométeres távból!