1p

Azon ugyanis a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke is részt vett, ám még a szakszervezeteknek sem árulják el, miről volt szó a kormányülésen.

Mint arról lapunk is beszámolt, szombaton rendkívüli kormányülést hívott össze Orbán Viktor, a tárgyaláson pedig jelen volt Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke és Maruzsa Zoltán államtitkár is. Részvételüket azonban rejtély övezi. Horváth csupán annyit árult el az ATV-nek, hogy oktatási napirendi pont is volt a kormányülésen.

Ennél azonban furcsább, hogy még a pedagógus szakszervezeteknek sem árulják el, miről volt szó a kormányülésen.

Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) ügyvivője már az RTL-nek elmondta, a hétvégén többször is kereste a Nemzeti Pedagógus Kar elnökét, azonban nem kapott választ. Szerint az sem véletlen, hogy kihagyták őket az egyeztetésből.

Gyakorlatilag, ha a kormány a Nemzeti Pedagógus Karral tárgyal, az olyan, mintha saját magával egyeztetne

- tette hozzá Nagy Erzsébet. 

Azt ugyanakkor pozitívan értékelte, hogy szakembereket hívott meg a kormány a kérdésben, mégha az a saját maga által létrehozott szervezet vezetője is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!