1p

A honlapon még szereplő tanárnő már nyugdíjba ment.

Miközben a kormány  képviselői minden lehetséges fórumon arról beszélnek, hogy a magyar közoktatásban minden rendben, tanárhiány pedig nincs, a mindennapi tapasztalatok nem épp erről árulkodnak.

Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikus - szaktanárok nélkül is befutotta volna ezt a pályát?  Fotó: MTI / Kovács Attila
Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikus - szaktanárok nélkül is befutotta volna ezt a pályát? Fotó: MTI / Kovács Attila

Tóth Endre momentumos képviselő most egy különösen jellemző találatot osztott meg Facebook-oldalán: a móri Radnóti Miklós Általános Iskolának jelenleg egyetlen fizikatanárja sincsen, ugyanis az utolsó ilyen képesítésű pedagógus (aki a honlapon még szerepel is) már nyugdíjba ment.A politikus információi szerint a fizikaórákat jelenleg egy földrajz-biológia szakos tanárnő tartja meg jobb híján.

Az iskola arról nevezetes, hogy itt kezdte tanulmányait Krausz Ferenc, friss fizikai Nobel-díjas magyar tudós, aki interjúiban többször is kiemelte gyermekkori tanárainak szerepét a világraszóló sikerhez vezető úton.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!