2017. július 13. 03:25

A sztárfocista olyan luxushotelben szállt meg a nászútján, amelyre még az Orbán-kormány miniszterei is csettintenének. A karib-szigetek egyikén, Antiguán pihent a világ egyik legjobb játékosa a családjával.

A világ sokak szerint legjobb labdarúgója hiába került összetűzésbe a spanyol adóhatósággal, és fizetett borsos büntetést, ez összességében nem jelentett Lionel Messi számára nagy anyagi érvágást. A Barcelona sztárja ugyanis a közelmúltban nősült meg, és igazán pazar körülmények között töltötte a nászútját.

Noha Messi hosszú évek óta együtt él párjával, az esküvőre csak idén nyáron került sor szülővárosában, Rosarióban. Az Argentínában megtartott lagzi után a focista és újdonsült neje két fiuk Mateo és Thiago kíséretében utazott el a Karib-tengeren lévő szigetre Antiguára. Itt a Rosewood's Jumby Bay Resort nevű luxusszállóban töltötték napjaikat, értesülhettek az érdeklődők a játékos Instagram bejegyzéseiből.


A fényűző körülmények mellett a társaság sem volt rossz, Messi ugyanis feltöltött egy olyan rövid videót, amelyen Luis Suarezzel labdázik egy medencében.

A luxushotel amellett, hogy elképesztő környezetben fekszik, hiszen gyönyörű azurkék tenger veszi körül tényleg minden igényt kielégít. Két kiemelt lakosztály is van a szállodában, ezek  6 hálószobásak, és egyenként legalább 2000 négyzetláb (185 négyzetméter) nagyságúak. Ezek saját külső kerttel és medencével is rendelkeznek, de különleges esőztető zuhany alatt is felfrissülhetnek a vendégek. A lakosztályok ára a szolgáltatások színvonalát is tükrözi, hiszen szezontól függően 10 és 35 ezer dollárt kérnek ezekért éjszakánként. De egy átlagember számára még az ennél kisebb lakosztályok ára is megfizethetetlen kategória, hiszen azokért is 5000 dollárt kell kifizetni.

Más kérdés, hogy Messi számára mindez aligha jelenthet megoldhatatlan problémát, hiszen a világ egyik legjobban kereső sportolója. Egy közelmúltban készült felmérés szerint éves szinten 80 millió dollárra tesz szert a fizetéséből, illetve a szponzorai és hirdetői révén.

mfor.hu