Klasszis Klub online találkozó

Módosult a program!

Május 13. 15:30

Vendég: Dávid Ferenc, a VOSZ volt főtitkára

Legyen előfizetőnk, és regisztrálhat rendezvényünkre!

Előfizetés		
	

Az újabb európai uniós pályázatokon egyelőre nem indul a 450 millió eurós balatoni fejlesztéseket tervező SCD Group és a Quinlan Private csoport, de nem kívánnak lemondani 23 balatoni befektetési tervük egyikéről sem - mondta Elkán Péter, az SCD Group kommunikációs igazgatója az MTI-nek csütörtökön.

Az SCD 2006-ban pályázott uniós támogatásra 23 tervezett balatoni nagyberuházása kiemelt projektként történő megvalósításához, de az érintett három fejlesztési régió akkor nem támogatta ezt a törekvését. Az azóta meghirdetett, a balatoni vonzerő növelését célzó pályázatokon a befektetési csoport nem indult.

Az MTI kérdéseire válaszolva Elkán Péter kifejtette, az újabb, kisebb keretek felett rendelkező pályázati kiírásokkal azért nem tud élni a befektetőcsoport, mert ezek feltételrendszere szigorú, egyebek közt jogerős építési engedélyt kíván. Ezzel pedig a társaság - többnyire a megváltozott törvényi háttér és a bürokratikus engedélyeztetési rendszer miatt - eddig csak egy fejlesztési területén rendelkezik.

Az sem kedvez a balatoni tervek mielőbbi megvalósításának, hogy a válság óta nem lehet nagyberuházásokhoz hitelt szerezni - tette hozzá az igazgató, aki hangsúlyozta, a fejlesztések előkészülete, egyeztetése és engedélyeztetése folyamatosan zajlik.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.