TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Magyar Turizmus Zrt. tetőtől talpig Magyarország arculatba öltöztetett 12 darab londoni taxit 12 hónapra.

Az autók e hét végéig kerülnek teljes létszámban London utcáira, ahol egy éven keresztül hirdetik Magyarországot mint turisztikai célterületet. A taxikat vezető sofőrök minden esetben úgynevezett "green badge holder"-ek, tehát London egész területén vehetnek fel utasokat.

Az autók egyik oldalát a fiataloknak, a másik oldalát pedig a középkorú-idősebb korosztályoknak szóló hirdetések díszítik. A taxik belsejében lévő felhajtható üléseket a Wizz Air szponzorálta konkrét London-Budapest ajánlattal.

Az autók az elkövetkezendő egy év során reprezentációs célra is kibérelhetők, áll a társaság közleményében.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.