2019. szeptember 2. 13:13

Az információs forradalomnak köszönhetően életünket teljesen behálózták a modern kor technikai vívmányai, szinte már lehetetlennek tűnik ezek nélkülözése a mindennapi élet során. Kezdetben okostelefonjaink bűvöltek el minket, majd játszi könnyedséggel tanultuk meg azok kezelését, úgymint az alkalmazások vagy különféle közösségi oldalak használatát. Hihetetlen, de a világ bármely pontjáról információt gyűjthetünk, vagy állíthatjuk készülékünket az egészséges életmód megőrzésének szolgálatába.

A 2014-es év fordulópont volt, hiszen ez idő tájt jelentek meg az első okosórák olyan nagy cégek jóvoltából, mint az Apple vagy a Samsung. Gyakorlatilag a számítógép a csuklónkra került, s ez már nemcsak a sci-fik világából merített fantázia. Az újdonság terjedéséhez nem kellett sok idő, hiszen 2015-ben, a hazai piacon, elsők között már kapható volt a Safako magyar menüs okosórája.

De mire is jó?

Ugye nevében is tükröződik egyik legegyszerűbb képessége, mutatja az időt. Számos típus előnye, hogy számlapját bármikor kedvünkhöz, öltözetünkhöz igazíthatjuk.

Azonnal értesülünk mindenről, ami a telefonunkon történik. Vannak szituációk a mindennapokban, mikor nem épp a legalkalmasabb zsebünkben, akár táskánkban kotorászni, ilyenkor elég csak rápillantani vekkerünkre.

Okosóránkkal egyszerűen és gyorsan kezelhetjük a telefonunkra érkező közösségi oldalak értesítéseit vagy akár e-mailjeinket is.

Sok típus már alapvetően tartalmazza a sport és fitness funkciót, vagyis az egészségünk megőrzésének védelmében is a szolgálatunkra állíthatók ezek az eszközök. A lépésszámláló segítségével mérhetjük, hogy mekkora távot tettünk meg aznap, edzés közben pedig ellenőrizhetővé válik pulzusunk, valamint számon tarthatjuk az elégetett kalóriák számát is.

Megvegyem? Ne vegyem?

Érdemes azoknak gondolkodni okosóra vásárlásban, akik munkájuk miatt nem tudják bárhol, bármikor előkapni telefonjukat, vagy akik rendszeresen sportolnak, esetleg tervezik azt. Természetesen bárkinek ajánlható, akik nyitottak a digitális újdonságokra.

Vásárlás előtt azért érdemes tájékozódni, és néhány fontos szempontot szem előtt tartani. Gondoljuk át, kinek és milyen célra szeretnénk vásárolni. Léteznek a termékpalettán kifejezetten nőknek, gyermekeknek, üzletembereknek és akár időseknek szánt órák is.

A család jó barátja

A mai rohanó világunkban kiemelten fontos szerepet kap, hogy szeretteinket mindig és mindenkor a legnagyobb biztonságban tudjuk. Ehhez kiváló szolgálatot tehetnek a gyermekek részére fejlesztett órák, hiszen a legfontosabb tulajdonságai közé az S.O.S funkció és a helymeghatározás tartozik. Ám a fejlesztők nemcsak a legkisebbekre, hanem a legidősebbekre is gondoltak, melynek számos előnyeit élvezhetik a felhasználók és családtagok egyaránt.

Érdemes az okosórákat megnézni a Bonus Shopnál, ahol bárki megtalálhatja a számára legideálisabb okosórát. Ajándék gyanánt is kitűnő választás. Tudjuk biztonságban szeretteinket!

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.