2019. szeptember 3. 13:16

A középkorban jellemzően az egyedi, kézműves termékek jelentették a piacot, mígnem az ipari forradalom elsöprő erejű változásokat hozott magával mind társadalmi és gazdasági téren egyaránt. Megindult az urbanizáció, és ezzel együtt kialakult az ipari munkásréteg. Az első gyárak megalakulásával megteremtették a tömeggyártás alapfeltételeit, melyek kezdetben leginkább a textiliparra koncentrálódtak.

„A vevő bármilyen színben vásárolhat autót, ha az a szín fekete.” – Henry Ford

A forradalmi változást Henry Ford hozta el a 20. század elején, akinek nevéhez köthető a híres Ford T-modell megalkotása és annak további sorozatgyártása. Ezzel radikálisan megváltoztatta az emberek életmódját, igazi közlekedési forradalmat robbantott ki. A termelékenység-növekedés elérése érdekében tökéletesítenie kellett a gyártósorokat, a gépesítéssel pedig csökkentette a kézi munkaerőt. Zseniális elme volt, az autóipar óriása.

A futószalag termelés igazán az 1950-es, 1960-as években terjedt el, de hamarosan a változatos, egyedi fogyasztói igények is előtérbe kerültek, s ezzel szükségszerűvé vált a termelési rendszereknek a megreformálása. Hamarosan a tömeges személyre szabás lépcsőfokára lépett a gyártás folyamata, mely egyre magasabb szakmai tudást igényelt a dolgozóktól és a tervező mérnököktől.

Tömeggyártás speciális igényekre támasztva

Mára a technológia és a mérnöki szaktudás olyan szintre jutott, hogy lehetőség van célgépek megalkotására, melyek egyedi, sokrétű feladatot látnak el. Eme berendezések palettáján a kisebb készülékektől a komplett gyártósorokig találhatunk eszközöket, az erre szakosodott cégek minden igényt ki tudnak elégíteni.

A Promatech Célgépgyártó Kft. a termelékenység növelésének kulcsát egy feladatorientált célberendezésben látja, hiszen a megfelelő célgépek használatával a minőség és a megbízhatóság hosszú távon fenntartható.

A tervezés a megbízhatóság kulcsa

A pontos egyeztetés elsődleges szempont a tervezés fázisában, hiszen ezen konzultációk alkalmával rajzolódik ki az ügyfelek igénye. A siker kulcsát jelenti az egész projekten átívelő kapcsolattartás a kiszolgáló és megrendelő között. Ám a végátadás után sem szűnik meg a kapcsolat az ügyfelek és jelen esetben a Promatech Célgépgyártó Kft. között, hiszen vállalják a célgép fejlesztési projektek utánkövetését, adott esetben szervizelését, valamint a pótalkatrészek biztosítását.

Ha a közeljövőben tervezi cége fejlesztését, bizalommal forduljon hozzájuk, állnak rendelkezésére.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.