2019. szeptember 3. 13:16

A középkorban jellemzően az egyedi, kézműves termékek jelentették a piacot, mígnem az ipari forradalom elsöprő erejű változásokat hozott magával mind társadalmi és gazdasági téren egyaránt. Megindult az urbanizáció, és ezzel együtt kialakult az ipari munkásréteg. Az első gyárak megalakulásával megteremtették a tömeggyártás alapfeltételeit, melyek kezdetben leginkább a textiliparra koncentrálódtak.

„A vevő bármilyen színben vásárolhat autót, ha az a szín fekete.” – Henry Ford

A forradalmi változást Henry Ford hozta el a 20. század elején, akinek nevéhez köthető a híres Ford T-modell megalkotása és annak további sorozatgyártása. Ezzel radikálisan megváltoztatta az emberek életmódját, igazi közlekedési forradalmat robbantott ki. A termelékenység-növekedés elérése érdekében tökéletesítenie kellett a gyártósorokat, a gépesítéssel pedig csökkentette a kézi munkaerőt. Zseniális elme volt, az autóipar óriása.

A futószalag termelés igazán az 1950-es, 1960-as években terjedt el, de hamarosan a változatos, egyedi fogyasztói igények is előtérbe kerültek, s ezzel szükségszerűvé vált a termelési rendszereknek a megreformálása. Hamarosan a tömeges személyre szabás lépcsőfokára lépett a gyártás folyamata, mely egyre magasabb szakmai tudást igényelt a dolgozóktól és a tervező mérnököktől.

Tömeggyártás speciális igényekre támasztva

Mára a technológia és a mérnöki szaktudás olyan szintre jutott, hogy lehetőség van célgépek megalkotására, melyek egyedi, sokrétű feladatot látnak el. Eme berendezések palettáján a kisebb készülékektől a komplett gyártósorokig találhatunk eszközöket, az erre szakosodott cégek minden igényt ki tudnak elégíteni.

A Promatech Célgépgyártó Kft. a termelékenység növelésének kulcsát egy feladatorientált célberendezésben látja, hiszen a megfelelő célgépek használatával a minőség és a megbízhatóság hosszú távon fenntartható.

A tervezés a megbízhatóság kulcsa

A pontos egyeztetés elsődleges szempont a tervezés fázisában, hiszen ezen konzultációk alkalmával rajzolódik ki az ügyfelek igénye. A siker kulcsát jelenti az egész projekten átívelő kapcsolattartás a kiszolgáló és megrendelő között. Ám a végátadás után sem szűnik meg a kapcsolat az ügyfelek és jelen esetben a Promatech Célgépgyártó Kft. között, hiszen vállalják a célgép fejlesztési projektek utánkövetését, adott esetben szervizelését, valamint a pótalkatrészek biztosítását.

Ha a közeljövőben tervezi cége fejlesztését, bizalommal forduljon hozzájuk, állnak rendelkezésére.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.