<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Ingatlanjait is gyarapította Nagy István agrárminiszter a frissen leadott vagyonnyilatkozata szerint.

Összesen így már 13 ingatlan van Nagy István, agrárminiszter nevén annak köszönhetően, hogy tavaly kettővel is gyarapodott a vagyona. Előbb januárban vett egy agyaggödröt a Győr-Moson-Sopron megyei Várbalogon, majd júniusban egy mecséri legelőt vásárolt. Az ingatlanok mellett az ingóságok száma is emelkedett: a Toyota Dyna teherautó és a lízinglet Opel Astra mellé egy Mercedes Benz Ategot vásárolt, amit méheshátas felépítménnyé alakított át.

Nagy István agrárminiszter beszél az operatív törzs április 14-i sajtótájékoztatóján. (Forrás: M1)Nagy István agrárminiszter beszél az operatív törzs április 14-i sajtótájékoztatóján. (Forrás: M1)

Miniszteri fizetése mellé őstermelőként is jut némi bevételhez, ez a vagyonnyilatkozat szerint bruttó 326 ezer forint volt tavaly. Mezőgazdasági tevékenységeit látszólag bővíteni kívánja a miniszter, mivel tavaly szeptemberben céget alapított. A társaság cégkivonata szerint a mosonmagyaróvári székhelyű Rónafői Agrár Kft. fő tevékenysége vegyes gazdálkodás. A 3 millió forint jegyzett tőkével létrehozott cégnek egyedüli tulajdonosa és ügyvezetője Nagy István.

Az agrárminiszternek a pénzügyeire sem lehet panasza. Megtakarításai 4 millió forinttal 6 millióra nőttek, készpénzben 2 milliója van. Életbiztosítása 8,5 millió forint értékű, az önkéntes nyugdíjpénztárban lévő megtakarítása pedig 2,8 millióra hízott tavaly.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.