5p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Ugye, jó lenne? Hiszen az euró értéke biztosan nem romlana úgy, mint a forint, ha nem találunk azonnal másik ingatlant, amit megvásárolnánk helyette, illetve akkor is jó lenne euróban kapni a vételárat, ha azt történetesen nem egy másik ingatlan megvásárlására fordítanánk. Ahhoz, hogy euróban kapjuk meg a vételárat, azonban euróban is kell hirdetni. Az Ingatlantájolón pedig ez rendkívül gyors és egyszerű.

De nézzük csak az okokat, miért is érdemes euróban hirdetni!

Ingatlanunk nem veszít reálértékéből egy későbbi értékesítés során

A nagyobb méretű és exkluzív ingatlanok jellemzően több időt töltenek el a piacon, mire gazdára találnak. Ez alatt az idő alatt azonban a forint értéke egyre romlik, ezért a meghirdetett ár már jóval kevesebbet érhet, mire kézhez kapjuk. Ráadásul minél nagyobb az ingatlan értéke, annál nagyobbat bukhatunk, ha nem euróban hirdetjük.

Több külföldi vevőt érhetünk el, ha euróban hirdetünk

Természetesen akkor érdemes elsősorban euróban hirdetni, ha az ingatlan elhelyezkedése vagy exkluzivitása miatt elsősorban külföldi vevők érdeklődésére számíthatunk. Ez persze nem jelenti azt, hogy a külföldiek egyáltalán ne néznék meg a forintban hirdetett ingatlanokat, de egy euróban hirdetett lakással jobban felkelthetjük az érdeklődésüket és több külföldi érdeklődőt érhetünk el.

Az euróban kapott vételárat befektetni is könnyebb

Ahogy a bevezetőben is írtuk, különösen jól járhatunk az eurós vételárral, ha azzal további befektetés a célunk. Ha nem találunk rögtön másik ingatlant, amit megvásárolnánk, jobb, ha a vételár euróban marad. És bár tényleg az ingatlan a legjobb befektetés, előfordulhat, hogy valakinek mégis más célja van a vételárral, ilyenkor is jobb az értékét tartó euróban tartani a pénzünket.

Fotó: Ingatlantájoló
Fotó: Ingatlantájoló

Ingatlant hirdetne akár forintban, akár euróban?

Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat!

Amennyiben az Ingatlantájolón hirdet, igény szerint, a 120 napos csomagunk részeként, szerkesztőségünk cikket is ír ingatlanáról, amely hat partneroldalunkon is megjelenhet, így még gyorsabban értékesítheti ingatlanát!

Ha euróban hirdetek, hogyan tudják majd az érdeklődők összehasonlítani az árakat?

Az Ingatlantájolón mindez rendkívül egyszerű, hiszen a rendszer azonnal átszámolja az euróban megadott árat forintra az MNB aktuális árfolyama szerint. Így az eurós ár alatt forintban is megjelenik a vételár, és rendszer az ár szerinti sorba rendezésnél pénznemtől függetlenül rendezi sorba a találatokat.

Miért érdemes még az Ingatlantájolón hirdetni?

Az Ingatlantájolón természetesen nemcsak azért érdemes hirdetni, mert euróban is feladhatjuk hirdetésünket, hanem ennek még számtalan más oka is van. Mutatjuk!

Gyors és egyszerű!

Az Ingatlantájoló Magyarország egyik leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési portálja, ahol hirdetését is rendkívül egyszerűen és gyorsan, mindössze néhány lépésben, 1 perc alatt feladhatja, majd választhat a különböző kiemelési csomagok közül.

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres?


Most kedvezményesen licitálhat az első helyekre az Ingatlanájoló forradalmi és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatására.


Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti!

 

Hirdetése sokáig az első oldalakon maradhat

Az érdeklődő vevőknek nincs sok idejük a keresgélésre, ezért a számtalan ajánlat közül jellemzően csak a listaoldalak első három oldalát nézik meg. Alapértelmezett szűrés esetén azonban a hirdetések időrendi sorrendben jelennek meg, így hirdetésünk már néhány nap után a 4. vagy 5. oldalra sorolódhat. Erre kínál megoldást az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, három szintű licitrendszere, amellyel a legjobb pozíciókért licitálhat. Így kizárólag az Ön taktikáján és kreditegyenlegén múlik, hogy hirdetése a lehető legelőkelőbb helyek egyikén jelenjen meg a helyi és a különböző szűréseknek megfelelően megjelenő listaoldalakon, és hosszú ideig az első három oldalon maradjon.

Ingatlanáról igény szerint akár cikk is megjelenhet

A különböző kiemelési csomagok több kiemelési lehetőséget is tartalmaznak. Amennyiben Ön olyan kiemelési csomagot választ, mely a cikkírást is tartalmazza, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, megírja a cikket eladó ingatlanáról, amit Ön a megjelenés előtt még átolvashat, és a cikk megjelenik az Otthontérkép Magazinban, valamint partneroldalainkon is (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart). Mindezt úgy, hogy Önnek mindössze 20 percet kell ezzel foglalkoznia!

Más, nagyszerű kiemelési lehetőségek közül is választhat!

Attól függően, hogy melyik kiemelési csomagot választja, választhat social média kiemelést, mellyel további több ezer érdeklődőt érhet el, illetve hirdetése média partner oldalainkon, ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!