Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
Fizetett tartalom

A legtöbb színes falevél még a fákon díszeleg, de ne kergessünk hiú ábrándokat, hamarosan kopaszon virítanak. A hajnali fagytól csúszós járdán lépkedve a postaládáig eszünkbe jut, hogy hamarosan írhatjuk a Mikulásnak és a Jézuskának a levelet, vagy várhatjuk a csomagot, amit ajándékba szánunk szeretteinknek.

Menthetetlenül közelednek az ünnepek és a rengeteg elintéznivaló…

Hosszú a tennivalók sora

Az odakint tomboló szélvihar eszünkbe juttatja, hogy a kerti ülőgarnitúrát jobb lenne biztos helyre tenni, és a pár hete még csodálatos, virágzó növényeinket is szél- és fagyvédett helyre kell menekíteni, mielőtt áldozatául esnek az időjárás viszontagságainak. Kihasználva a hétvégi napsütést, “téliesítjük” a teraszt és elpakoljuk a szabadtéri játékokat.

Mennyi színes-szagos holmi, ugrálóvár és trambulin! Itt van a bicikli, a roller és a kisautó. Mit is lehetne még venni a gyerekeknek karácsonyra, mikor amerre a szem ellát, csak játékok hevernek? Próbálunk az esti meseolvasás közben puhatolózni, mégis mit szeretne a kis lurkó.

Ott vannak a szülők és nagyszülők, a testvérek és persze a társunkról sem illik megfeledkezni.

Ha nagyjából összeáll az ajándéklista, és kicsit megnyugodhatnánk, hogy ez már fél siker, eszünkbe jut, hogy a nagytakarítás is időszerű.

Nemcsak fizikailag, szellemileg, hanem anyagilag is talán a legnehezebb időszak vár ilyenkor a családokra.

Fontos a rangsorolás és a tervezés a pénzügyek terén is

Akik szeretik kordában tartani a családi kasszát, biztosan pontosan tudják milyen és mekkora bevételekkel és kiadásokkal számolhatnak az év utolsó 1-2 hónapjában.

Év vége felé megérkeznek ugyanis a közművektől az elszámoló számlák, nagybevásárlás esedékes, érkeznek a megrendelt ajándékok…

Még szerencse, hogy rengeteg időt spórolhatunk, ha az interneten, kényelmesen a kanapén ülve vesszük meg a fa alá kerülő meglepetések egy részét, fizetjük ki a számlákat, utaljuk el az év végi pihenés ellenértékét, és rendezzük az autópálya matricát a következő szezonra.

December első napjától elindul az elővásárlás az autópálya matricára, érdemes ezt igénybe venni, így elkerülhetjük, hogy a szilveszteri wellnessből hazatérve megérkezzen a pótdíjfizetési felszólítás, mert elfelejtettük, hogy bizony díjköteles utat használtunk. Fontos, hogy a december 01-től december 31-ig megvásárolható éves és megyei matricák 2020 január 1-jétől érvényesek!

A cégek - azaz a családi vállalkozás is - az idei évben megvásárolt matrica árát még az ez évi költségek között elszámolhatják, csökkentve az adóalapot!

Ha odafigyelünk, hogy a kiadásokat is - hasonlóan az elvégzendő feladatokhoz - tervezzük, és fontossági sorba rendezzük, elkerülhetjük a váratlan meglepetéseket, és koncentrálhatunk a karácsonyfa alá kerülő igazi meglepetésekre.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.