2018. március 1. 14:56
mfor.hu

Jelentősen nőtt az év második hónapjában az ingatlanpiacon a forgalom a Duna House adatai szerint.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

A 2018 februári közel 13 ezres tranzakciószám 13,7 %-os növekedést jelent a tavalyi év ugyanezen időszakához képest, derült ki a Duna House Tranzakciószám Becsléséből (DH-TB). Az első két hónap összesített tranzakciószáma pedig a 2008-as válság óta a legerősebb évkezdést mutatja.

A Duna House szerdán adta ki éves ingatlanpiaci előrejelzését, amely szerint éves szinten is 10-20 százalékos tranzakciószám-bővülést várnak a hazai lakóingatlan-piacon, így 160-180 ezer adás-vétel bonyolódhat az idei évben.