TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Jelentősen nőtt az év második hónapjában az ingatlanpiacon a forgalom a Duna House adatai szerint.

A 2018 februári közel 13 ezres tranzakciószám 13,7 %-os növekedést jelent a tavalyi év ugyanezen időszakához képest, derült ki a Duna House Tranzakciószám Becsléséből (DH-TB). Az első két hónap összesített tranzakciószáma pedig a 2008-as válság óta a legerősebb évkezdést mutatja.

A Duna House szerdán adta ki éves ingatlanpiaci előrejelzését, amely szerint éves szinten is 10-20 százalékos tranzakciószám-bővülést várnak a hazai lakóingatlan-piacon, így 160-180 ezer adás-vétel bonyolódhat az idei évben.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.