1p

A bank áremelésre készül.

Az OTP Bank a digitális, elektronikus átutalásoknál egyszámjegyű, a többi díjnál differenciált ármódosítást hajt végre 2024. március 1-től lakossági ügyfeleinél – derült ki a szerkesztőségünknek megküldött közleményéből. Mint írták, ez azt jelenti, hogy az átlagos bankolási szokásokkal rendelkező ügyfelek többsége egyszámjegyű emelést fog érzékelni az előző évben kifizetett banki díjaihoz képest.

Áremelés. Fotó: Depositphotos
Áremelés. Fotó: Depositphotos

Az online utalások esetében minden ügyfél számára továbbra is megmarad az akciós díjmentesség 20 000 forint alatti utalások esetében, havonta összesen 500 000 forint összegig. Az elektronikus átutalások, valamint egyes számlacsomagok esetében egyszámjegyű emelésre számíthatnak az ügyfelek a többi díjnál pedig differenciált lesz az ármódosítás. Az új díjak február 9-től a hitelintézet érintett termékoldalain a hirdetményekben vagy a kondíciók aloldalon találhatóak meg.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!