2019. október 4. 10:02

Lassan kezdhetünk készülődni a karácsonyra. A gyerekek kívánságlistája szinte végtelen, szerepel rajta játék, könyv, de még akár jelmez is. Hogyan szerezd be ezeket egy helyen?

Korunk technikájának hála, ma már mindent elérhetünk az interneten, amire szükségünk lehet. Sőt, a legjobb, ha egy helyen tudjuk őket beszerezni. Ilyen például a Játéksziget, ahol a játékokon kívül elérhetőek a könyvek és a jelmezek is. Legyen szó akár klasszikus, régebbi kedvencekről vagy a Mancs őrjárat szereplőinek a kalandjairól, minden megtalálható a repertoárban. Peppa malac ugyanúgy várja új kis tulajdonosait, mint Mása és medvéje, valamint Bogyó és Babóca.

A könyv örök érték

Az olvasás szeretete jó esetben az általános iskolával megérkezik a gyerekek életébe. Persze nem lehet elég korán elkezdeni a mesék olvasását, hiszen egy jó történettel sokkal több gondolatébresztő morzsát el lehet juttatni a kicsikhez, mint egy kiadós hegyi beszéd által. Arról nem is beszélve, hogy a kalandok, melyek elengedhetetlenül az élet részét képezik, sokkal életszerűbbé és nagyobb volumenűvé válhatnak, ha az a kedvenc főhősükkel is megtörténik.

Füzetek, diafilmek, DVD-k a kínálatban

A Játékszigetnél kapható könyvek mellett nagyszámú foglalkoztató füzet is elérhető, amik már az egészen kicsi gyerekektől az iskolás korosztályig mindenkinek jó ajándék lehet. Sőt, a nagyobbak már a LEGO különböző kiadványait is örömmel keresik, amik nem csak izgalmas kalandokat tartogatnak a kedvenc LEGO mesékből, de még egy ajándék figurával is gazdagodhatnak. Kisebbeknek remek elfoglaltságot nyújthatnak a különböző matricás foglalkoztatók, melyek feladatokat is tartalmaznak, valamint ajándék matricákat is felragaszthatnak valahova a gyerekek.

Nem maradhatnak ki a DVD-k és a diafilmek sem a felsorolásból, hiszen mindkét lehetőség ugyanolyan vonzó a kicsik számára. Míg a DVD-n maguktól ismerhetik meg az adott főhős történetét, addig a diafilmeken lévő mesét nekünk kell elmesélni. Ezáltal a diafilm olyan szerepet tölt be, mint egy hangoskönyv, hiszen a képekhez olvasás is társul. A későbbiekben remek ötlet lehet, hogy maguknak olvassák a diafilmeket, hiszen fejleszti a szókincset, a képzelőerőt, így pedig sok készséget alakít ki a gyermekek életében.

A legtöbb szülő számára nagyon fontos, hogy a legtöbb karácsonyi ajándékot egy helyről be tudja szerezni, így a webáruház nagy segítségünkre lehet a karácsonyi készülődésben.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.