Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A korábbi osztalék töredékéhez jutott tavaly Gyurcsány Ferenc a vagyonkezelő cégéből, az Altus Portfólió Kft.-ből.

Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének volt már jobb éve is a tavalyinál, főleg akkor, ha a vagyonkezelő cégéből kivett osztalék nagyságát nézzük. Az Altus Portfólió Kft.-ből 55 millió forinthoz jutott, ami bár önmagában jelentős összeg, mégis töredéke a korábbi 238 milliós osztaléknak.

Fotó: MTIFotó: MTI

Az ingatlanügyek terén sem történhetett jelentős előrelépés, egy tranzakció beragadására utal az, hogy az előző évhez hasonlóan ezúttal is feltüntette a vagyonnyilatkozatában a 225 millió forintos követelést "lakásvásárlás, foglaló, előleg" címszó alatt. Emellett új ingatlanra nem tett szert: egyedüli tulajdonosa egy pápai 50 négyzetméteres lakásnak, feleségével közösen pedig egy 267 négyzetméteres kötcsei házat birtokolnak.

Ami a megtakarításokat illeti, 823 millió forintnyi értékpapírral rendelkezik, 862 ezer forintja van bankszámlán, 1,6 millió forint pedig devizában. A korábban kölcsönadott 12 millió forintot visszafizette Gyurcsánynak a meghitelezett magánszemély, ez ugyanis már kikerült a vagyonnyilatkozatból. Gyurcsány 58 milliós banki hitellel és 214 milliós értékpapír fedezetű hitellel rendelkezik, utóbbi egy év alatt nagyot emelkedett, 64 millió forinttal.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.