2018. december 21. 17:18
mfor.hu

A Bank360 legfrissebb összesítése szerint a korábbi évekhez képest még mindig olcsón finanszírozhatjuk a hitelcéljainkat.

A személyi kölcsönök piacán november végén - december elején sem történt nagy változás, már ami a kamatokat illeti. Több akció is kifutott vagy meghosszabbították a meglévőket a pénzintézetek a Bank360 szakportál tájékoztatása szerint. 

A Raiffeisen Bank december közepétől már nem kínálja az új ügyfeleknek szóló akciós személyi kölcsönét, így az állandó kedvezményeket használhatják ki azok, akik a banknál kívánnak személyi hitelt felvenni.

Az OTP Bank meghosszabbította online kuponakcióját 2019. január 6-ig. Ha digitális csatornán adjuk le érdeklődésünket és hozzájárulunk adataink marketingcélú felhasználásához, a bank online kupont küld nekünk emailcímünkre, amelyet az igénylés során használhatunk fel. 1 százalékpontos kedvezményt kapunk cserébe az ügyleti kamatból.

Szintén kifutott december 17-én a Provident Black Friday akciója, amellyel kisösszegű, legfeljebb 150 000 forintos hitelösszeghez juthattunk hozzá kedvezményes kamatozás mellett.

Hol a legalacsonyabb a törlesztőrészlet? Melyik hitelt válasszam? Használja új kalkulátorunkat! >>

Találja meg egyszerűen, mindössze néhány kattintással a legjobb személyi kölcsön, lakáshitel vagy adósságrendező ajánlatokat az ingyenes hitelkalkulátorral!

Elérhető viszont a Cofidis kedvezményes ajánlata: továbbra is 6,9 százalékos THM-mel vehetjük fel a Fapados kölcsönt, amennyiben vállaljuk, hogy legalább 3 millió forintot veszünk fel maximum 60 hónapos futamidőre. A hitel változó kamatozású, tehát a kedvező THM csak induló érték, nőhet vagy csökkenhet a jövőben a törlesztőrészlet.

Melyek most a legkedvezőbb személyi hitelek?

A Bank360 azt is megvizsgálta, hogy melyek az elérhető legkedvezőbb személyi kölcsönök az év végén. A szakportál arra buzdít: keressük a biztonságos, fix kamatozású hiteleket, így elkerülhetjük a törlesztőrészlet változását a jövőben. Ma már többségében tervezhető, kiszámítható törlesztéssel vehetünk fel személyi kölcsönöket akár 10 millió forintos hitelösszeggel is.

A Bank360 ugyanakkor arról számol be, hogy 1 500 000 forint a legjellemzőbb hitelösszeg, amelyre a felhasználók kalkuláltak az oldalon idén. 60 hónapos futamidővel és igazolt nettó 250 000 forintos jövedelemmel számolva több bank is kínál 10 százalékos THM alatt igényelhető hiteleket ekkora hitelösszeghez, például a Sberbank Fair Pluszt 7,72 százalékos THM-mel és 29 737 forintos törlesztőrészlettel, de a CIB Bank is 8,17 százalékos teljes hiteldíjmutatóval kínálja Előrelépő személyi kölcsönét, amelynek 30 327 Ft a havi törlesztőrészlete szintén rögzített kamatozás mellett. A K&H Bank kiemelt személyi kölcsöne 8,46 százalékos THM-mel vehető fel, a törlesztőrészlet pedig 30 050 forint.