2019. október 3. 09:56

Igen, létezik ilyen, és nem is olyan ritka. Persze nem botlunk bele lépten-nyomon, de egy magára valamit is adó webáruház kínálatában biztosan megtalálható.

Hátizsák: a nagy kedvenc

Kár tagadni, a hátizsákokat mindenki szereti, aki kinőtt már az iskoláskorból. Bár, mikor minden nap kellett cipelni a tankönyveket egy iskolatáskában, arra az időszakra nem mindenki emlékszik szívesen, de ettől függetlenül a hátizsák örök darab marad. A hátizsák praktikus, kényelmes és nem utolsó sorban egészséges is, mivel egyenletes terhelést biztosít a vállaknak és a gerincnek. A teljesség igénye nélkül pedig létezik belőle kicsi, nagy, nőies, sportos, gurulós, hétköznapi és túrahátizsák is.

Az sem utolsó szempont, hogy készülnek kézipoggyász méretű hátizsákok is, amik ideális választásnak bizonyulnak akár egy repülőútra is.

Laptoptáska

Mivel egyre többen vannak, akiknek az élete részét képezi egy laptop, így nem egy utolsó szempont, ha van kéznél egy praktikus laptoptáska. Nem csak megvédi a gépet az ütésektől, szennyeződésektől, de akár még életet is menthet. Ellenben érdemes odafigyelni, hogy egy jó minőségű laptoptáska gyaníthatóan egy márkás, drága laptopot rejt, így a tolvajok árgus szemekkel figyelik az ilyen embereket. Az Etáskánál elérhetőek akár gurulós laptoptáskák is, amik által kifejezetten kényelmesebb és biztonságosabb a laptop szállítása.

Hátizsák laptop zsebbel kiegészítve

Nem túl meglepő módon szükség volt egy kompromisszumos megoldásra a legkedveltebb táska fajta és a praktikus laptoptáska között, így született meg a hátizsák laptop zsebbel. Ennek köszönhetően bármikor, bárhová roppant egyszerűen szállíthatjuk a laptopot és számos más kellékünket. Ezek a táskák többségében nagy rekesszel rendelkeznek, ami pakoláshoz tökéletes. A hátizsák hátsó, hát felőli részén kap helyet a laptop megtartására alkalmas rész, hiszen ez a legvédettebb és a legszélesebb része a táskának.

Végül pedig számos másik zsebet is találhatunk kívül és belül egyaránt. Míg kívül az ital és zsebkendőtartó hálós zsebek, addig belül néhány megbúvó, titkos rekeszre is bukkanhatunk, amibe a legfontosabb dolgokat helyezhetjük.

A legfontosabb a biztonság és a tartósság az ilyen jellegű hátizsákok esetében, hiszen egy hátizsákot, ami laptop zsebbel rendelkezik, általában alaposan megpakoljuk, így mindenképp szükséges, hogy strapabíró legyen.

Ha nem találtad még meg az igazit, akkor mindenképp érdemes átböngészni az Etáska kínálatát, hiszen nem csak hátizsákok és laptoptáskák várnak, hanem rengeteg férfi, női és gyerek táska is.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!