2019. április 24. 10:43
mfor.hu

A Provident minden egyes munkatársa elkötelezetten dolgozik azért, hogy tevékenységének eredményeként lehetővé tudja tenni az ügyfeleinek pénzügyi céljait. Számos olyan élethelyzetet lehet elképzelni a mindennapok során, amikor egy váratlan történés, egy jól megérdemelt nyaralás, vagy egy régóta vágyott cél megoldása vagy elérése végett szükség van némi plusz pénzre.

Amikor kölcsönt szeretnénk felvenni, minden bizonnyal nagyon fontos számunkra a kiszámíthatóság és a megbízhatóság. Szeretnénk előre és pontosan tudni azt, hogy mennyi idő alatt kell majd visszafizetnünk a felvett összeget, és ez heti vagy havi szinten mekkora kiadást jelent majd a családi kassza kapcsán.

Rövid bejegyzésünkben egy olyan megoldást mutatunk be, amely képes eredményes alternatívát nyújtani a fenti élethelyzetekre, emellett pedig illik rá a megbízhatóság és a kiszámíthatóság kívánalma. Lássuk tehát a Providentnél elérhető 7%-os kölcsönt.

A hét százalékos kölcsön paraméterei

A Provident 7%-os kölcsön 50 000, illetve 200 000 forintnyi összeg közötti intervallumban felvett összeg esetén vehető igénybe.

A Teljes Hiteldíj Mutató tehát ebben az esetben hét százalék lesz. A felvett pénzösszeget tizenkét hét leforgása alatt fizethetjük vissza.

Kiegészítésként igényelhető mellé külön díj ellenében az Otthoni szolgáltatás, melynek keretében a Provident képviselője a kölcsön összegét az ügyfél otthonában, személyes formában és készpénzben adja át. Az esedékes törlesztőrészletek átadása ennél a szolgáltatásnál szintén készpénzben, a kliens otthonában zajlik.

A másik kiegészítés az Előrelátó Csomag. Ezzel a Provident elengedi az ügyfél számára a halála napján fennálló tartozását, illetve a kliens a kölcsönszerződéstől 30 napon belül díjmentesen el is állhat.

Konkrét számokkal

Az átláthatóság kedvéért nézzünk egy példát.

Amennyiben 200 000 forintnyi kölcsönt szeretnénk felvenni, úgy a kölcsönünk futamidejére vonatkozó teljes rögzített kamat összege 1700 forint lesz. Ennek értelmében egész pontosan 201 700 forintot kell visszafizetnünk.

Amennyiben tizenkét hét alatt szeretnénk törleszteni, úgy heti szinten 16 809 Ft lesz majd a fizetendő összegünk.

Miként igényelhető a Provident 7%-os kölcsön?

A Provident 7%-os kölcsön igényelhető a társaság honlapján. Az oldal abszolút felhasználóbarát, és tetszés szerint kiválaszthatók rajta azok a paraméterek, melynek keretei között fel szeretnénk venni a kölcsönünket.

Amennyiben megtaláltuk, amit szeretnénk, és el is döntöttük, hogy tovább akarunk lépni, úgy lehetőségünk van egyrészt megadni az adatainkat az online hiteligényléshez. Amennyiben bármi kapcsán még bizonytalanságot érzünk, úgy megadhatjuk az elérhetőségünket, és rövid időn belül vissza fognak bennünket hívni.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.