2019. október 11. 09:09

A mobiltelefonok piacán ma már elképesztően széles a választék. A legtöbb készülék annyi funkcióval rendelkezik, hogy 10 évvel ezelőtt még egy számítógépnek is becsületére vált volna ennyi lehetőség. De vajon tényleg mindenre szükségünk van? Meg kell vennünk a nagy cégek friss csúcsmodelljeit, vagy akár egy olcsó, belépő szintű készülékből is ki lehet hozni a maximumot?

Mobiltelefonok 10 ezer forint alatt

A mobiltelefon bizonyos helyzetekben életet menthet. Nehéz helyzetben pedig meglepő módon gyakran nagyobb hasznát vesszük egy régebbi típusú készüléknek, mint a legújabb okostelefonoknak. Munkavégzéshez, kiránduláshoz, síeléshez, vízitúrához gyakran érdemesebb egy olcsóbb, “félokos”, nyomógombos telefont választani. Mutatjuk, miért:

  • Sokkal hosszabb az akkumulátor üzemidő, hiszen a telefonnak nem kell egy egy óriási kijelzőt is működtetnie.

  • Hidegben ezek a mobiltelefonok sokszor megbízhatóbban működnek, mint a drága társaik. A kijelző nem fagy be, az akkumulátor hője pedig elegendő ahhoz, hogy hűvös időben is életben tartsa a telefon alapvető funckióit.

  • Sokkal strapabíróbb a kialakításuk: kisebb eséllyel törik be a képernyő, nehezebben válik használhatatlanná a készülék.

Ha arra van szükség, hogy hosszan és megbízhatóan elérhetőek legyünk, ezek a telefonok megbízható és költséghatékony megoldást jelentenek.

Céges telefon 20 ezer forint alatt

A mindennapos, kényelmi feladatokat is ellátó telefonunk mellett gyakran szükség van egy másik készülékre, amelyet kifejezetten munkához tudunk használni. A Phonelinestore-nál kapható internetképes, “félokos” telefon tökéletes megoldás. Akár saját magunk dolgozunk vele, akár a munkavállalóinkat szeretnénk megbízható mobiltelefonnal felszerelni, érdemes egy olcsóbb készüléket választani.

A legtöbb 10-20 ezer forint közötti készülék tökéletesen hozza a céges munkához szükséges funkciókat. Ezekkel egyszerűen lehet fotózni, telepíthetünk néhány alapvető alkalmazást: QR-kód olvasót, chat programot, speciális céges alkalmazásokat. Meg tudjuk nézni vele az e-maileket, vész esetén pedig legtöbbször navigációt is kapcsolhatunk. A munkaköri feladatokra alkalmas, viszont semmi olyan nincs rajta, ami elvonhatná a figyelmünket.

Olcsó okostelefon - a tinédzsereknek, gyerekeknek

Az okostelefonoknak létezik egy csoportja, amely a 20-30 ezer forintos készülékeket tömöríti. Ezek gyakorlatilag ugyanazt tudják, mint a legdrágább modellek, bár az extra kifinomult funkciók hiányoznak. Ezek a mobiltelefonok alkalmasak fotózásra, játékra, a közösségi oldalak használatára is - cserébe viszont nyugodtan nyúzható, használható a készülék.

Ahhoz, hogy elégedetten használhassuk a telefont, nem feltétlenül van szükség csúcsmodellre. Válasszunk olyat, amelyik megfelel a célnak! A jó ár-érték aránnyal sokat nyerünk!

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.