2019. október 11. 09:09

A mobiltelefonok piacán ma már elképesztően széles a választék. A legtöbb készülék annyi funkcióval rendelkezik, hogy 10 évvel ezelőtt még egy számítógépnek is becsületére vált volna ennyi lehetőség. De vajon tényleg mindenre szükségünk van? Meg kell vennünk a nagy cégek friss csúcsmodelljeit, vagy akár egy olcsó, belépő szintű készülékből is ki lehet hozni a maximumot?

Mobiltelefonok 10 ezer forint alatt

A mobiltelefon bizonyos helyzetekben életet menthet. Nehéz helyzetben pedig meglepő módon gyakran nagyobb hasznát vesszük egy régebbi típusú készüléknek, mint a legújabb okostelefonoknak. Munkavégzéshez, kiránduláshoz, síeléshez, vízitúrához gyakran érdemesebb egy olcsóbb, “félokos”, nyomógombos telefont választani. Mutatjuk, miért:

  • Sokkal hosszabb az akkumulátor üzemidő, hiszen a telefonnak nem kell egy egy óriási kijelzőt is működtetnie.

  • Hidegben ezek a mobiltelefonok sokszor megbízhatóbban működnek, mint a drága társaik. A kijelző nem fagy be, az akkumulátor hője pedig elegendő ahhoz, hogy hűvös időben is életben tartsa a telefon alapvető funckióit.

  • Sokkal strapabíróbb a kialakításuk: kisebb eséllyel törik be a képernyő, nehezebben válik használhatatlanná a készülék.

Ha arra van szükség, hogy hosszan és megbízhatóan elérhetőek legyünk, ezek a telefonok megbízható és költséghatékony megoldást jelentenek.

Céges telefon 20 ezer forint alatt

A mindennapos, kényelmi feladatokat is ellátó telefonunk mellett gyakran szükség van egy másik készülékre, amelyet kifejezetten munkához tudunk használni. A Phonelinestore-nál kapható internetképes, “félokos” telefon tökéletes megoldás. Akár saját magunk dolgozunk vele, akár a munkavállalóinkat szeretnénk megbízható mobiltelefonnal felszerelni, érdemes egy olcsóbb készüléket választani.

A legtöbb 10-20 ezer forint közötti készülék tökéletesen hozza a céges munkához szükséges funkciókat. Ezekkel egyszerűen lehet fotózni, telepíthetünk néhány alapvető alkalmazást: QR-kód olvasót, chat programot, speciális céges alkalmazásokat. Meg tudjuk nézni vele az e-maileket, vész esetén pedig legtöbbször navigációt is kapcsolhatunk. A munkaköri feladatokra alkalmas, viszont semmi olyan nincs rajta, ami elvonhatná a figyelmünket.

Olcsó okostelefon - a tinédzsereknek, gyerekeknek

Az okostelefonoknak létezik egy csoportja, amely a 20-30 ezer forintos készülékeket tömöríti. Ezek gyakorlatilag ugyanazt tudják, mint a legdrágább modellek, bár az extra kifinomult funkciók hiányoznak. Ezek a mobiltelefonok alkalmasak fotózásra, játékra, a közösségi oldalak használatára is - cserébe viszont nyugodtan nyúzható, használható a készülék.

Ahhoz, hogy elégedetten használhassuk a telefont, nem feltétlenül van szükség csúcsmodellre. Válasszunk olyat, amelyik megfelel a célnak! A jó ár-érték aránnyal sokat nyerünk!

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!