<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
		


		
		

A mobiltelefonok piacán ma már elképesztően széles a választék. A legtöbb készülék annyi funkcióval rendelkezik, hogy 10 évvel ezelőtt még egy számítógépnek is becsületére vált volna ennyi lehetőség. De vajon tényleg mindenre szükségünk van? Meg kell vennünk a nagy cégek friss csúcsmodelljeit, vagy akár egy olcsó, belépő szintű készülékből is ki lehet hozni a maximumot?

Mobiltelefonok 10 ezer forint alatt

A mobiltelefon bizonyos helyzetekben életet menthet. Nehéz helyzetben pedig meglepő módon gyakran nagyobb hasznát vesszük egy régebbi típusú készüléknek, mint a legújabb okostelefonoknak. Munkavégzéshez, kiránduláshoz, síeléshez, vízitúrához gyakran érdemesebb egy olcsóbb, “félokos”, nyomógombos telefont választani. Mutatjuk, miért:

  • Sokkal hosszabb az akkumulátor üzemidő, hiszen a telefonnak nem kell egy egy óriási kijelzőt is működtetnie.

  • Hidegben ezek a mobiltelefonok sokszor megbízhatóbban működnek, mint a drága társaik. A kijelző nem fagy be, az akkumulátor hője pedig elegendő ahhoz, hogy hűvös időben is életben tartsa a telefon alapvető funckióit.

  • Sokkal strapabíróbb a kialakításuk: kisebb eséllyel törik be a képernyő, nehezebben válik használhatatlanná a készülék.

Ha arra van szükség, hogy hosszan és megbízhatóan elérhetőek legyünk, ezek a telefonok megbízható és költséghatékony megoldást jelentenek.

Céges telefon 20 ezer forint alatt

A mindennapos, kényelmi feladatokat is ellátó telefonunk mellett gyakran szükség van egy másik készülékre, amelyet kifejezetten munkához tudunk használni. A Phonelinestore-nál kapható internetképes, “félokos” telefon tökéletes megoldás. Akár saját magunk dolgozunk vele, akár a munkavállalóinkat szeretnénk megbízható mobiltelefonnal felszerelni, érdemes egy olcsóbb készüléket választani.

A legtöbb 10-20 ezer forint közötti készülék tökéletesen hozza a céges munkához szükséges funkciókat. Ezekkel egyszerűen lehet fotózni, telepíthetünk néhány alapvető alkalmazást: QR-kód olvasót, chat programot, speciális céges alkalmazásokat. Meg tudjuk nézni vele az e-maileket, vész esetén pedig legtöbbször navigációt is kapcsolhatunk. A munkaköri feladatokra alkalmas, viszont semmi olyan nincs rajta, ami elvonhatná a figyelmünket.

Olcsó okostelefon - a tinédzsereknek, gyerekeknek

Az okostelefonoknak létezik egy csoportja, amely a 20-30 ezer forintos készülékeket tömöríti. Ezek gyakorlatilag ugyanazt tudják, mint a legdrágább modellek, bár az extra kifinomult funkciók hiányoznak. Ezek a mobiltelefonok alkalmasak fotózásra, játékra, a közösségi oldalak használatára is - cserébe viszont nyugodtan nyúzható, használható a készülék.

Ahhoz, hogy elégedetten használhassuk a telefont, nem feltétlenül van szükség csúcsmodellre. Válasszunk olyat, amelyik megfelel a célnak! A jó ár-érték aránnyal sokat nyerünk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.