TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. október 6. 10:13

A lehúzott rendőnyök látványa ma már hozzá tartozik a városok esti képéhez. Reggel sokunknak - a kávé után - az első dolga zsinór után nyúlni, és beengedni a fényt. A nyugodt alváshoz ma már sok helyen elengedhetetlen a redőny. De vajon lehet-e a redőnnyel spórolni? Ki lehet még jobban használni az előnyeit?

A minőséggel és ne a minőségen spóroljunk!

A redőny a városi életben szükséges luxus. A közvilágítás vagy az autók lámpájának beszűrődő fénye könnyen megzavarja az éjszakai álmot. A munkaidő sem a nap járásához alkalmazkodik, egy nyári hajnalon szinte muszáj sötétíteni.

Hogy a redőny még mindig nincs jobban elterjedve, annak jórészt az az oka, hogy ez az árnyékoló sokáig drága mulatságnak számított: a beszereléshez gyakorlatra és szakértelemre van szükség. A szerkezet bonyolult, ráadásul a gyenge minőségű redőnyt egyetlen vihar, jégeső tönkre teheti.

Szerencsére ezt a problémát a technika fejlődése sikeresen megoldotta. Ma már a műanyag redőnyök is olyan magas minőségben elérhetők, hogy simán állják az időjárás viszontagságait. Ha nincsenek extra elvárásaink az árnyékolóval szemben, egy esztétikus és szakértő kezek által beszerelt műanyag redőny az egyik legköltséghatékonyabb megoldás.

Alumínium redőny: extra védelem

A Redőny Diszkont munkatársai szerint nem minden esetben a műanyag redőny a legjobb választás, ha pénztárcakímélő megoldást keresünk. Ők azt ajánlják, ha az árnyékoláson kívül valamilyen extra funkciót is szeretnénk, többet takaríthatunk meg az alumínium redőny beszerelésével.

  • Ki lehet váltani velük néhány betörésvédelmi rendszert. A masszív kialakítás akár az illetéktelen behatolók elleni védelemre is alkalmas.

  • Akár programozható kivitelben is elkészíthető. Gyerekek, mozgásukban korlátozott emberek is könnyen használhatják.

  • Létezik elakadás-érzékelős rendszer is. Földszinti ablakok, telephelyek, üzleti helyiségek esetén ez segíthet megvédeni a redőny és az ablakok épségét váratlan helyzetekben is.

A redőny a garázskapura is

A redőnyök egy speciális fajtája a garázskapu redőny. Ez egy helytakarékos, masszív és nagyon kényelmes megoldás. Mivel szintén lehet automata, és programozható változatban is lehet telepíteni, sokáig használható a szerkezet. Megerőltetés nélkül nyitható és csukható, ráadásul a garázsajtón kívül telephelyek, üzlethelyiségek, akár kirakatok, portálok védelmére is használható.

A redőny segítségével tehát sokféleképpen takarékoskodhatunk. Az egyik lehetőség, hogy olyan árnyékolót választunk, amelyik a lehető legköltséghatékonyabb az adott helyzetben. A másik lehetőség, hogy önmagában a redőny választásával spórolunk, a rácsokat, alternatív árnyékolókat, kapu rendszereket helyettesíthetjük ezzel a megoldással. A megfelelően szerelt rendszer hosszú évekig hatékony és esztétikus segítség marad.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.