<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A júliusit követően novemberben szinte biztosan várható újabb nyugdíjemelési korrekció. Ennek mértéke majd szeptemberben válhat ismertté.

A tovább gyorsuló áremelkedési ütem miatt a júliusi után novemberben szinte biztosan újabb nyugdíjemelési korrekció jöhet, melynek mértéke szeptemberben derülhet ki - írja blogbejegyzésében Farkas András nyugdíjszakértő. 

Aki részletesen levezeti, mi alapján határozódik meg a potenciális novemberi korrekciós emelés mértéke. Eszerint a január-augusztus között mért tényadatok jelentik majd a bázist, erről szeptember 10. körül jelenik majd meg a gyorstájékoztató. Farkas András ugyanakkor rámutatott, hogy az idei nyugdíjemelés a júliusi korrekcióval 8,9 százalékosra nő, így a novemberi újabb korrekcióra akkor kerülhet sor, ha az év első nyolc hónapjában mért tényadatokból az éves infláció ennél magasabb mértékére lehet következtetni.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.