TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

November kétségtelenül az a hónap, amikor felismerjük, hogy hetek kérdése, és nyakunkon az ünnepek. Kezdjük tervezni az ünnepi menüt, a bevásárlások alkalmával egy-egy dekorációs kellék is a kosárba kerül. Egy csodaszép asztalterítő, néhány rénszarvasos, csillagos díszpárna és hangulatos kiegészítők a lakás minden pontjára.

 

Ezeket a legkönnyebb beszerezni, hiszen mindenhol beléjük botlunk, a piacon, a szupermarket non-food osztályán, a lakberendezési boltokban, de még a sarki kisboltban is.

Az igazi kihívást a tökéletes, személyre szabott ajándék megtalálása okozza, amivel mosolyt csalhatunk szeretteink arcára és boldogságot a fa alá, az otthonokba.

A rátalálás öröme 

Ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő ajándékot családtagjaink, barátaink vagy kollégáink számára, elengedhetetlen, hogy ismerjük személyiségüket, hobbijaikat vagy bármi olyan jellemző tulajdonságot, amibe belekapaszkodhatunk. Innen indul az ötletelés. Sokat segít, ha így vágunk neki az ajándékok beszerzésének. Listát írunk nevekkel és pipálunk. 

A gyerekek többnyire megírják a Jézuskának, hogy mire szeretnének bukkanni színes csomagolópapírba rejtve a fa alatt, de esetükben is okozhat némi fejtörést a csomag tartalma, ha például egy rokon kérdezi, mit vegyen a gyermekünknek, vagy éppen ha más gyermekének kell nekünk kigondolni valami meglepetést. 

A gyermekholmikat árusító weboldalak céltalan böngészése is vezethet eredményre. Ha nem ismerjük a lurkó pontos méretét, akkor választhatunk kiegészítőket a gyerekszobába, vagy bármilyen hasznos dolgot, amit a mindennapokban használhat. Sosem gondoltam volna, de a NETBolt weboldalán nem csak a gyermekek nagy kedvenceinek képeivel - Marvel és Disney hősök - ellátott törölközőket lehet venni, de számtalan menő focicsapat címerével ellátottat is, mint az FC Barcelona vagy a Real Madrid. Egy Bosszúállók vagy Trónok Harca ihlette textil véleményem szerint tökéletes választás egy fanatikus és kicsit infantilis felnőttnek is. 

A mintás polár takarók és ágyneműk nem három napig érdekes kacatok, melyek az ünnepek után mennek a többi játékkal együtt valamelyik tárolóba, hanem tényleg a mindennapi életük meghatározó tárgyává válhatnak. 

Ötlet híján

Akármennyire is szeretnénk, sokszor a mindennapi rohanásban vagy bármilyen más okból előfordul, hogy nincs időnk a megfelelő ajándék felkutatására.

A különböző utalványok azok, melyekkel menteni lehet a menthetőt. Ha csak kevés időnk van, vagy kevés információnk van a megajándékozni kívánt személyről - egy új kolléga nevét húztuk a munkahelyi karácsonyi ajándékozós “szertartáson”, akkor a könyvutalvány, ill. színház- vagy mozijegy is jó lehet.

Egy elektronikai üzletbe vagy lakberendezési áruházba szóló ajándékkártya sem okozhat csalódást, ha tudjuk, hogy szerettünk épp felújít vagy átépít, esetleg elromlott a mikrója.

A szívből jövő ajándék, legyen az kicsi vagy nagy, ha tükrözi azt, hogy igyekeztünk vele örömet szerezni, és ismerjük valamelyest a másikat, az biztosan tökéletes lesz a szeretet ünnepén.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.