TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. június 6. 10:52
mfor.hu

Egyre több szülőnél merül fel a nagy kérdés, hogy mivel is lepje meg a csemetéjét. A legtöbben olyat keresnek, ami nem egy századik játék a gyerekszobába, és lehetőleg nem is a digitális világ egy szerves darabja. Nekik szól a mai cikkünk.

Igenis szükségük van a gyerekeknek arra, hogy lépést tartsanak a mai rohanó világgal és a technikai fejlődéssel, de nem feltétlenül csak ez jelenti számukra az igazi élményeket. Egy szabadban eltöltött program sokkal jobban összekovácsolja a családot, mint egy PS-party. Sőt, tovább megyünk, a gyerekek nagy része nem riad vissza az extrémebb, bevállalósabb helyzetektől sem. Hiszen alapvetően a félelemérzet úgy alakul ki bennük, hogy vagy megtanulják a saját kárukon, hogy bizonyos helyzetekben óvatosnak kell lenni, vagy pedig - bármennyire is szépítjük - a felnőttek plántálják beléjük.

Ajándékozzunk élményt!

Ha nem tudunk kitalálni semmi újat, vagy csak nincs listánk arról, hogy mit is szeretne a szülinapos gyermek, nem igazán lőhetünk mellé egy ajándékutalvánnyal, ami a Meglepkék.hu oldal ajánlatai között enged választási lehetőséget. Ott mindenki megtalálja az elképzelésének, habitusának megfelelőt, legyen szó akár egy szélcsatornás lebegésről, egy raftingról a Dunán, vagy akár egy íjászati élményről vagy falmászásról.

Ahogy látszik, nem lehet beskatulyázni a területeket, amiket felölel az oldal, hiszen mindenki mást szeretne, másban leli a kedvét. Sőt a 14 év felettieknek már extrémebb élmények is megengedettek, mint amilyen a Paintball és a Shotgun csomag.

Lehetetlenség lenne mindent felsorolni, így csak ízelítőt adunk a kínálatból

Vannak egyéni és családi, apa-fia, anya-lánya programok egyaránt. Remek családi program lehet egy városnéző repülés, egy helikopterezés, sőt akár hőlégballonozás.

Apa-fia program keretében van lehetőség dupla szélcsatornás élményre, közös quad túrára, katonai élményre, vagy akár egy közös kocsikázásra egy Maseratival. Természetesen a beválllós anyukákat sem zárják ki ezekből a lehetőségekből, de nekik inkább a szélcsatornás lebegés és a Husky-túra javasolt.

Egyéni lehetőségekből van a legtöbb, aminek keretében akár egy Dodge Charger rendőrautóval is érkezhetnek a gyermekért az óvodába, vagy részt vehet egy drift oktatáson. Esetleg inkább a katonai tapasztalatok vonzzák? Kicsiknek szánt military élményben is része lehet, vagy akár kincskeresős kalózkalandot is átélhet.

Amennyiben nem tudjuk, hogy minek is örülne igazán, akkor nincs más hátra - nem, nem megkérdezni, mert az már nem meglepetés -, mint ajándékutalvány formájában megadni neki a választás lehetőségét. Ezt 10 hónapig használhatja fel arra, ami a kínálatban szerepel. Okozhat valami ennél nagyobb örömet?

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.