2019. június 6. 10:52
mfor.hu

Egyre több szülőnél merül fel a nagy kérdés, hogy mivel is lepje meg a csemetéjét. A legtöbben olyat keresnek, ami nem egy századik játék a gyerekszobába, és lehetőleg nem is a digitális világ egy szerves darabja. Nekik szól a mai cikkünk.

Igenis szükségük van a gyerekeknek arra, hogy lépést tartsanak a mai rohanó világgal és a technikai fejlődéssel, de nem feltétlenül csak ez jelenti számukra az igazi élményeket. Egy szabadban eltöltött program sokkal jobban összekovácsolja a családot, mint egy PS-party. Sőt, tovább megyünk, a gyerekek nagy része nem riad vissza az extrémebb, bevállalósabb helyzetektől sem. Hiszen alapvetően a félelemérzet úgy alakul ki bennük, hogy vagy megtanulják a saját kárukon, hogy bizonyos helyzetekben óvatosnak kell lenni, vagy pedig - bármennyire is szépítjük - a felnőttek plántálják beléjük.

Ajándékozzunk élményt!

Ha nem tudunk kitalálni semmi újat, vagy csak nincs listánk arról, hogy mit is szeretne a szülinapos gyermek, nem igazán lőhetünk mellé egy ajándékutalvánnyal, ami a Meglepkék.hu oldal ajánlatai között enged választási lehetőséget. Ott mindenki megtalálja az elképzelésének, habitusának megfelelőt, legyen szó akár egy szélcsatornás lebegésről, egy raftingról a Dunán, vagy akár egy íjászati élményről vagy falmászásról.

Ahogy látszik, nem lehet beskatulyázni a területeket, amiket felölel az oldal, hiszen mindenki mást szeretne, másban leli a kedvét. Sőt a 14 év felettieknek már extrémebb élmények is megengedettek, mint amilyen a Paintball és a Shotgun csomag.

Lehetetlenség lenne mindent felsorolni, így csak ízelítőt adunk a kínálatból

Vannak egyéni és családi, apa-fia, anya-lánya programok egyaránt. Remek családi program lehet egy városnéző repülés, egy helikopterezés, sőt akár hőlégballonozás.

Apa-fia program keretében van lehetőség dupla szélcsatornás élményre, közös quad túrára, katonai élményre, vagy akár egy közös kocsikázásra egy Maseratival. Természetesen a beválllós anyukákat sem zárják ki ezekből a lehetőségekből, de nekik inkább a szélcsatornás lebegés és a Husky-túra javasolt.

Egyéni lehetőségekből van a legtöbb, aminek keretében akár egy Dodge Charger rendőrautóval is érkezhetnek a gyermekért az óvodába, vagy részt vehet egy drift oktatáson. Esetleg inkább a katonai tapasztalatok vonzzák? Kicsiknek szánt military élményben is része lehet, vagy akár kincskeresős kalózkalandot is átélhet.

Amennyiben nem tudjuk, hogy minek is örülne igazán, akkor nincs más hátra - nem, nem megkérdezni, mert az már nem meglepetés -, mint ajándékutalvány formájában megadni neki a választás lehetőségét. Ezt 10 hónapig használhatja fel arra, ami a kínálatban szerepel. Okozhat valami ennél nagyobb örömet?

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.