<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Januártól a lakossági ügyfeleknek is kínál utasbiztosításokat a CIG Pannónia Csoport.

A CIG Pannónia Csoport és az UNION Biztosító partnerségének eredményeképpen 2022-től a CIG Pannóniánál elindulhat mind a lakossági, mind pedig a vállalati ügyfelek számára az utasbiztosítási termékek értékesítése.

A jövő év elejétől lesznek elérhetők a termékek (Fotó: Pixabay)A jövő év elejétől lesznek elérhetők a termékek (Fotó: Pixabay)

A két biztosító megállapodása értelmében a CIG Pannónia Csoport és az UNION Biztosító a termékfejlesztésben és a kárrendezésben is együttműködik majd a jövőben.

A CIG Pannónia utasbiztosítási terméke a tervek szerint mind online, mind pedig személyes csatornákon elérhető lesz 2022 során. Megtalálhatják majd az ügyfelek a biztosító honlapján, összehasonlító portálokon, és személyesen is köthető lesz saját értékesítési csatornán, független hálózatban, illetve a bankbiztosítási értékesítésben egyaránt – közölte CIG. 

 


 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.