1p

Péntek reggel majdnem két egységgel állt gyengébben a forint az euróval szemben, de még így is a 380-as szint alatt maradt.

Közel 2 forintot erősödött az euró csütörtök estéhez képest, az uniós pénz egységét péntek reggel 379,49-on jegyezték, a dollár nagyobb teret nyert fizetőeszközünkkel szemben, 355,65 forintot ért, csaknem 3-mal többet, mint csütörtökön, a svájci frank viszont kevesebbet, a 393,60 forintos jegyzés alig másfeles elmozdulás.

November elejéhez képest 0,8 százalékkal áll erősebben a forint az euróval, 1,6 százalékkal erősebben a dollárral és 0,9 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

További friss árfolyamokat itt találhat, elemzéseket pedig itt olvashat a témában. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!