2019. szeptember 1. 13:10

Kétség nélkül elfogadhatjuk azt a tényt, hogy a póló a farmer mellett a leggyakrabban hordott ruhadarab a világon. Mert a póló amellett, hogy kényelmes viselet, és a legtöbb ruhadarabbal kombinálható, egyedivé is tesz minket, hiszen annyiféle variációban létezik, hogy mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt.

Nem ismered, és mégis felismered?

Miről ismered meg a kedvenc futballcsapatodat messziről? Miről ismersz meg egyáltalán olyan csapatokat, közösségeket, akiknek a tagjait személyesen nem is ismered, mégis tudod, hogy ők egy tábort alkotnak? Hát a ruhájukról, legyen az futballmez, egyenruha vagy bármi más, amely az összetartozásukat szimbolizálja.

Éppen ezért egy egyedi póló egy olyan szimbólum, amely túlmutat önmagán. Ezért van minden világcégnek, sportklubnak, minden olyan közösségnek, amely fontosnak tartja az összetartozást.

Színek, egyediség

A póló nem csak egy egyedi jelzéssel hirdetheti a gondolataidat, hanem alaptulajdonságaival, vagyis már a fazonjával, a színével elárul nagyon sokat rólad. Ha valaki legtöbbször fekete pólóban jár, akkor tudjuk róla, hogy ő a sötétebb színeket kedveli, és biztos, hogy egyszer sem látjuk majd rózsaszínben. Egy teniszpólót viselő férfiról könnyebben el tudjuk képzelni, hogy rendszeresen sportol, mint arról, aki mindig ingben van, vagy ha egy autómárkát hirdető pólót viselsz, akkor mindenki tudni fogja szavak nélkül is, hogy neked arra a brandre esett a választásod.

Tervezz, ötletelj!

Szinte biztos, hogy mindenki olyan pólót vesz le reggel a ruhásszekrény polcáról, amely passzol az aznapi hangulatához, amelyben jól fogja érezni magát egész nap, illik azokhoz a helyszínekhez, eseményekhez, amelyeken meg kell jelennie aznap. Ezek tükrözhetik például a hobbiját vagy a rajongását egy-egy sportcsapat felé, vagy egy vicces idézettel feldobhatják mások napját.

Régen fiúk, ma már lányok is

Az egyedi mintával ellátott pólókat arra tervezték, hogy mindenki megtalálhassa azokat a darabokat, amelyek a legjobban passzolnak hozzá. Míg korábban inkább a férfiak viseltek ilyen egyedi mintás pólókat, ma a tervezők már a lányokra is gondolnak. Egy lány ugyanolyan gyönyörű lehet egy Ferrari piros pólóban, mint amilyen macsós lehet egy férfi egy autómárkás pólóban az Ajándékwebtől.

Pólók az élet minden helyzetére

Egy ilyen egyedi ruhadarabot nem csak viselni jó, hanem ajándéknak is ötletes. Igazán személyre szabhatjuk azzal, ha olyan mintával ellátott pólót választunk, amely közel áll az ünnepelthez. Egy ilyen ajándék nem csak eredeti és személyre szóló, hanem hasznos is, hiszen a megajándékozott ezután büszkén fogja viselni azt a pólót, amely az ő választását, ízlését dicséri.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.