1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kiderült, mekkora nyugdíjkiegészítésre számíthatnak a nyugdíjasok novemberben.

A 17,5 százalékot is meghaladhatja az éves átlagos infláció - osztotta meg Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a Tranzit Fesztiválon a kormány friss előrejelzéseit. Márpedig, ha így lesz, akkor novemberben a nyugdíjasoknak korrekció jár, mivel év elején csak 15 százalékos emelést kaptak - hívta fel a figyelmet az RTL Híradó.

A mediánnyugdíj összege jelenleg 186 ezer forint, ez két és fél százalékos emelés esetén havi 4600 forinttal emelkedne. Az emelés novemberben januárig visszamenőleg érkezne és az érintettek 11 havi juttatást kapnának egyszerre. Ez esetben egy átlagos nyugdíjas 51 ezer forinttal többre számíthat novemberben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!