1p

Mert csak kissé erősödött a forint hétfőn a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi devizapiacon.

Az euró jegyzése este hat órára 378,84 forintra csökkent a kora reggeli 379,07 forintról, a dollárt 346,10 forinton jegyezték 346,41 forint után, a svájci frankot pedig 404,79 forinton 405,79 után.

A forint az év eleje óta erősödött mindhárom devizával szemben, 1,1 százalékkal az euró, 0,3 százalékkal a dollár és 1,9 százalékkal a svájci frank ellenében.

Az elmúlt évet a forint négy százalékos erősödéssel fejezte be az euróval és hét százalékos erősödéssel a dollárral szemben, két százalékkal gyengült viszont a svájci frank ellenében. (MTI)

Kis mértékű volt az erősödés. Fotó: Depositphotos
Kis mértékű volt az erősödés. Fotó: Depositphotos

Friss árfolyamokat laptársunk, a szintén a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó Privátbankár oldalán talál >>>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!