<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A hagyományos csengők vagy kopogtatók nem elég hatékonyak szerepüket tekintve, nem felelnek meg eléggé a mai elvárásoknak sem. Senki sem szereti, ha váratlan vendégek érkeznek, vagy ha idegenek döngetik az ajtót. Főleg úgy, ha a kopogásra csak ajtónyitással tudsz válaszolni, és az alapján kideríteni, hogy egy kedves ismerősöd szeretne-e beköszönni, a szomszéd néni kifogyott a cukorból, vagy esetleg rád akarnak tukmálni valamit. Mindenkinek szüksége van a döntés szabadságára, hogy mikor és kit enged be a lakásába. Ehhez nyújthat segítséget egy jól funkcionáló kaputelefon!

Bizonyosság = Biztonság

A videó funkcióval rendelkező kaputelefon nem csak megkönnyítheti a dolgodat azáltal, hogy láthatod, ki keres, és eldöntheted, hogy szeretnél-e az adott személlyel találkozni, vagy szeretnéd egyedül élvezni otthonod melegét. Mindemellett biztonságot is nyújt, mivel nem kell ajtót nyitnod idegeneknek, esetleges rosszakaróknak annak érdekében, hogy megtudd, éppen ki keres.

Elegendő egy pillantást vetned a kijelzőre vagy felvenned a kagylót, és meggyőződni arról, hogy biztonságban vagy. Ez a megoldás szinte felér egy térfigyelő kamera hatékonyságával.

A választás a tiéd

A kaputelefonnak több fajtája ismert. Létezik az egyszerű, audio kaputelefon, mely egyedül hanghívásra képes, míg a video kaputelefon a hangkommunikáció mellett képet is szolgáltat a beszélő személyéről. Mindkét választás esetében távolról vezérelhető a bejárati kapu, melyhez csupán mágneszár beépítésére van szükség.

Így egyszerűen a lakásból nyitható a külső bejárati ajtó vagy kapu. Modelltől függően vagy akár egy egyszerű modulnak köszönhetően a motoros kapu is nyitható. Nem fog mindenki szabadon ki-be járkálni a telkeden, folyamatosan ellenőrzés alatt tarthatod „vendégeidet”.

Kifinomult design

A kaputelefonok manapság akár a lakás díszeként is funkcionálhatnak. A hagyományos falon kívüli megjelenés mellett besüllyeszthető változatuk is ismert és nagyon közkedvelt, mivel észrevétlenül olvadhat be a lakás képébe. Továbbá arra is van lehetőség, hogy a lelógó vezetékek se zavarják a megjelenést. Már megvásárolható a vezeték nélküli vagy IP WI-FI internettel működő verzió is, mely még kifinomultabb az összképet figyelembe véve. Szerelésük egyszerű, ezáltal esztétikus, designos és hasznos eszközévé válnak a lakásnak.

Abban az esetben, ha szeretnéd lecserélni régi típusú készülékedet, és egy sokkal modernebb, letisztultabb és biztonságosabb eszközre vágysz, nézz körbe a netker8.hu webáruházában, hátha megtalálod a számodra legmegfelelőbb kaputelefont.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.