2019. szeptember 8. 13:33

A hagyományos csengők vagy kopogtatók nem elég hatékonyak szerepüket tekintve, nem felelnek meg eléggé a mai elvárásoknak sem. Senki sem szereti, ha váratlan vendégek érkeznek, vagy ha idegenek döngetik az ajtót. Főleg úgy, ha a kopogásra csak ajtónyitással tudsz válaszolni, és az alapján kideríteni, hogy egy kedves ismerősöd szeretne-e beköszönni, a szomszéd néni kifogyott a cukorból, vagy esetleg rád akarnak tukmálni valamit. Mindenkinek szüksége van a döntés szabadságára, hogy mikor és kit enged be a lakásába. Ehhez nyújthat segítséget egy jól funkcionáló kaputelefon!

Bizonyosság = Biztonság

A videó funkcióval rendelkező kaputelefon nem csak megkönnyítheti a dolgodat azáltal, hogy láthatod, ki keres, és eldöntheted, hogy szeretnél-e az adott személlyel találkozni, vagy szeretnéd egyedül élvezni otthonod melegét. Mindemellett biztonságot is nyújt, mivel nem kell ajtót nyitnod idegeneknek, esetleges rosszakaróknak annak érdekében, hogy megtudd, éppen ki keres.

Elegendő egy pillantást vetned a kijelzőre vagy felvenned a kagylót, és meggyőződni arról, hogy biztonságban vagy. Ez a megoldás szinte felér egy térfigyelő kamera hatékonyságával.

A választás a tiéd

A kaputelefonnak több fajtája ismert. Létezik az egyszerű, audio kaputelefon, mely egyedül hanghívásra képes, míg a video kaputelefon a hangkommunikáció mellett képet is szolgáltat a beszélő személyéről. Mindkét választás esetében távolról vezérelhető a bejárati kapu, melyhez csupán mágneszár beépítésére van szükség.

Így egyszerűen a lakásból nyitható a külső bejárati ajtó vagy kapu. Modelltől függően vagy akár egy egyszerű modulnak köszönhetően a motoros kapu is nyitható. Nem fog mindenki szabadon ki-be járkálni a telkeden, folyamatosan ellenőrzés alatt tarthatod „vendégeidet”.

Kifinomult design

A kaputelefonok manapság akár a lakás díszeként is funkcionálhatnak. A hagyományos falon kívüli megjelenés mellett besüllyeszthető változatuk is ismert és nagyon közkedvelt, mivel észrevétlenül olvadhat be a lakás képébe. Továbbá arra is van lehetőség, hogy a lelógó vezetékek se zavarják a megjelenést. Már megvásárolható a vezeték nélküli vagy IP WI-FI internettel működő verzió is, mely még kifinomultabb az összképet figyelembe véve. Szerelésük egyszerű, ezáltal esztétikus, designos és hasznos eszközévé válnak a lakásnak.

Abban az esetben, ha szeretnéd lecserélni régi típusú készülékedet, és egy sokkal modernebb, letisztultabb és biztonságosabb eszközre vágysz, nézz körbe a netker8.hu webáruházában, hátha megtalálod a számodra legmegfelelőbb kaputelefont.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.