2019. május 12. 09:59
mfor.hu

Mindenkinek szüksége van 1-1 jó minőségű táskára, pénztárcára. Nézzük meg, milyen márkák és típusok állnak a rendelkezésünkre!

A lifestyleshop.hu webáruház oldalán rengeteg táskát, pénztárcát és számos kiegészítő terméket találhatsz. Különböző színek, márkák, egyedi stílusok és trendek állnak a rendelkezésedre. Választhatsz a Gabor, Tamaris, Tommy Hilfiger, Ara, Desigual, Rieker márkák közül. Ezek lehetnek a divattáskák, sporttáskák, bőröndök, hátizsákok tömkelege.

A pénztárcák között pedig a Tommy Hilfiger, Desigual, Bugatti és Gabor márka neveit találod. A kiegészítők között a különböző bizsuk, ékszerek, mobiltelefon tokok, zoknik, neszeszer, stb. termékeket ismerheted meg.

Nézzük a táskákat kicsit részletesebben. Esetleg segítségetekre lehet, ha megnézünk pár darabot a kínálatban megtalálható termékek között. Itt vannak mindjárt a divattáskák. Már maga a név is segítség, hiszen a “divat” szó már sok mindent magában foglal. A mai világban már szinte minden nő használ táskát, de nemcsak a különböző tárgyak tárolására, hanem kiegészítő és a divat szempontjából is.

Vannak igazán egyedi stílusú táskák is, amelyek meghatározó szerepet tölthetnek be a használó egyéniségében. Gondolok itt a formára, színre vagy esetleg az anyagra is. Megtalálhatók a vidám, színes, virágokkal díszített, egyszínű, visszafogott, vagány és figyelemfelkeltő, elegáns, csillogó, bőr vagy más különböző anyagból készült divattáskák. A lényeg, hogy minden hölgy megtalálja a stílusához megfelelő divattáskát.

A hátizsákok, sporttáskák, bőröndök és más táskák esetében is vannak egyéniség függő darabok, hiszen itt sem mindegy, hogy ki milyet hord. Itt már nemcsak a hölgyek, az urak is találnak táskákat. Itt is adott a márkaválaszték, rengeteg szín és méret alapján válogathatunk. A kínálatban találhatunk színes, vidám, egyszínű és kimondottan sportoláshoz kifejlesztett termékeket is. Mindegyik termék nagyon jó minőségű, strapabíró anyagból készül, legyen az a sport, kirándulás, utazás alkalmával használva, biztos lehetsz benne, minden alkalom során megállják a helyüket.

A pénztárca szintén egy fontos kiegészítő. Fontos, hogy összhangban legyen a táskával, nem utolsó sorban pedig praktikus és strapabíró legyen. Erről gondoskodnak a webáruházban kapható pénztárcák, hiszen a webshopban található termékek mindegyikét egy-egy márka képviseli, ami már mindent elárul a termékről. Anyagban és színben itt is többféle variáció lehetséges, a női és férfi vásárlók egyaránt megtalálják a megfelelő terméket. A számos más kiegészítővel kapcsolatban pedig ajánlom, hogy látogassatok el a lifestyleshop.hu weboldalra, hiszen rengeteg termék van a kínálatukban.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.