2018. március 5. 15:32
mfor.hu

Jövő keddre összehívták az Idősek Tanácsát, melyen Orbán Viktor is részt vesz majd.

Még húsvét előtt Erzsébet-utalvány formájában újabb ajándékot kaphatnak a nyugdíjasok - írja a Népszava.

A feltételezések szerint a kormány az elhúzódó tél kiadásaival indokolná az újabb pénzosztást.

Véleményünk szerint ez a magyarázat már csak azért sem állja meg a helyét igazán, mert egy évvel ezelőtt például sokkal zordabb volt a tél, januárban több napon keresztül is szokatlanul hideg volt hazánkban.

Fotó: MTI Fotó: MTI

Az Idősek Tanácsának nevében nyilatkozó Kusovszky Imréné ugyan azt mondta, meghívót és várható napirendet nem kaptak, őt is telefonon hívták meg a tanácskozásra, de azt a hírt nem cáfolta, hogy az ülésen részt vesz Orbán Viktor kormányfő is.

Az ülést azért is övezheti nagy figyelem, mert tavaly év tavalyelőtt is itt jelentette be Orbán Viktor, hogy 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt kap minden nyugdíjas.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.