2018. március 5. 15:32
mfor.hu

Jövő keddre összehívták az Idősek Tanácsát, melyen Orbán Viktor is részt vesz majd.

Még húsvét előtt Erzsébet-utalvány formájában újabb ajándékot kaphatnak a nyugdíjasok - írja a Népszava.

A feltételezések szerint a kormány az elhúzódó tél kiadásaival indokolná az újabb pénzosztást.

Véleményünk szerint ez a magyarázat már csak azért sem állja meg a helyét igazán, mert egy évvel ezelőtt például sokkal zordabb volt a tél, januárban több napon keresztül is szokatlanul hideg volt hazánkban.

Fotó: MTI Fotó: MTI

Az Idősek Tanácsának nevében nyilatkozó Kusovszky Imréné ugyan azt mondta, meghívót és várható napirendet nem kaptak, őt is telefonon hívták meg a tanácskozásra, de azt a hírt nem cáfolta, hogy az ülésen részt vesz Orbán Viktor kormányfő is.

Az ülést azért is övezheti nagy figyelem, mert tavaly év tavalyelőtt is itt jelentette be Orbán Viktor, hogy 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt kap minden nyugdíjas.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!