1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Jövő keddre összehívták az Idősek Tanácsát, melyen Orbán Viktor is részt vesz majd.

Még húsvét előtt Erzsébet-utalvány formájában újabb ajándékot kaphatnak a nyugdíjasok - írja a Népszava.

A feltételezések szerint a kormány az elhúzódó tél kiadásaival indokolná az újabb pénzosztást.

Véleményünk szerint ez a magyarázat már csak azért sem állja meg a helyét igazán, mert egy évvel ezelőtt például sokkal zordabb volt a tél, januárban több napon keresztül is szokatlanul hideg volt hazánkban.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Az Idősek Tanácsának nevében nyilatkozó Kusovszky Imréné ugyan azt mondta, meghívót és várható napirendet nem kaptak, őt is telefonon hívták meg a tanácskozásra, de azt a hírt nem cáfolta, hogy az ülésen részt vesz Orbán Viktor kormányfő is.

Az ülést azért is övezheti nagy figyelem, mert tavaly év tavalyelőtt is itt jelentette be Orbán Viktor, hogy 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt kap minden nyugdíjas.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!