2019. október 5. 10:10

Mindenkivel előfordul, hogy kicsit késve döbben rá arra, hogy hamarosan születésnapot ünnepelnek az ismeretségi körében. Ha sürget az idő, akkor sem kell megijedni, mivel számos érdekes és igazán találó ajándékötletet gyűjtöttünk össze ma.

Ha jó a kézügyességed, akkor nincs mese, készíts valami izgalmas ajándékot. Készíthetsz fürdősót vagy éppen fürdőbombát, de akár egyedi teakeveréket is. Sőt, ha szeretsz kotyvasztani, akár saját készítésű italt is készíthetsz akár alkoholos, akár mentes kivitelben. Ebben az a különösen egyedi, hogy te magad készíted, vagyis a szívedet is beleadod, hiszen időt, energiát fordítasz rá. Ezt tudjuk tanácsolni mindenkinek, aki nem tud kitalálni valamilyen ajándékot az adott alkalomra.

Sokkal értékesebb, amibe időt fektetünk!

Kevés olyan dolgot tudunk elképzelni, ami értékesebb lenne egy személyes ajándéknál. Persze, sokan akadnak, akik számára annál értékesebb valami, minél többe került, de szerencsére rengetegen vagyunk, akik nem így vélekednek. Pont ilyen ötleteket keresgéltünk, amikor ráakadtunk valamire, amivel még az ifjabb korosztálynál is biztosan sikert aratsz.

Így találtuk meg a Pitbullcase.hu oldalt, ahol egyedi, fényképes telefontokokat készítenek. Persze attól lesz egyedi, hogy te magad tervezed meg a neked szimpatikus képekkel. Ezt választhatod az internetről, vagy éppen egy saját készítésű képpel is megálmodhatod a telefontokot. Az elkészítése is roppant egyszerű.

Lépésről lépésre

Első lépésként válaszd ki a listából a telefont, amire a tokot tervezed. Mondhatjuk, hogy nagyjából minden telefonra van elérhető tokjuk, de ha mégsincs a listában a keresett telefon, akkor csak jelezni kell az ügyfélszolgálatnak, és megpróbálják megszerezni neked a rendelhető tokokat.

Ha megvan a telefon típusa, akkor ki kell választani a vágyott tokot. Ha tervezel, akkor választhatsz szilikon tok, merev hátlap és flipes bőrtok közül. Ezek mindegyike tervezhető, így a végeredmény minősége csak a választott kép felbontásától függ. A megfelelő felbontás azt jelenti, hogy lehetőleg a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768) minőségtől indulj, de legjobban a FULL HD (1080p=1920X1080)-val tudsz dolgozni.

Ha megvan a tökéletes kép, akkor nincs más dolgod, mint, hogy a különböző effektek, matricák, feliratok segítségével egyedivé tedd. Azt azért jó, ha tudod, hogy a szűrők gyakori használatával romlik a kép minősége.

Ha úgy érzed, elkészültél, akkor csak rendeld meg a kész tokot. Sőt, akkor se ess kétségbe, ha gyorsan van szükséged a tokra, mert 3-5 nap alatt kézhez kapod a kész darabot. Persze azt érdemes figyelembe venni, hogy az ünnepek közeledtével valószínűleg hosszabb határidővel kell számolni mindenhol.

Ne feledd, az a legjobb ajándék, amit te készítesz vagy éppen tervezel!

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.