2018. december 4. 12:40
mfor.hu

December 1-től a Raiffeisen Bank valamennyi fiókjában elérhető a kibővített, immár két gyermekkel is igényelhető, akár 10 millió forintig felvehető kamattámogatott Otthonteremtési Kölcsön.

A kamattámogatott hitelek maximális összegének megemelését a jogalkotó október végén jelentette be, két gyermek esetén a vissza nem térítendő CSOK támogatáson felül maximum 10, míg három gyermek esetén maximum 15 millió forint összegű Otthonteremtési Kölcsön igényelhető.

A konstrukció igénybevétele azért előnyös, mivel a futamidő végéig, de maximum 25 évig elérhető az állami kamattámogatás.

A módosítások hatására két gyermek esetén új lakás vásárlására maximum 10 millió Ft kamattámogatott hitel és 2.6 millió forint vissza nem térítendő otthonteremtési kedvezmény, három gyermek esetén maximum 15 millió Ft kamattámogatott hitel +10 millió forint vissza nem térítendő otthonteremtési kedvezmény igényelhető a feltételeknek való megfelelés esetén.

 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.