<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

December 1-től a Raiffeisen Bank valamennyi fiókjában elérhető a kibővített, immár két gyermekkel is igényelhető, akár 10 millió forintig felvehető kamattámogatott Otthonteremtési Kölcsön.

A kamattámogatott hitelek maximális összegének megemelését a jogalkotó október végén jelentette be, két gyermek esetén a vissza nem térítendő CSOK támogatáson felül maximum 10, míg három gyermek esetén maximum 15 millió forint összegű Otthonteremtési Kölcsön igényelhető.

A konstrukció igénybevétele azért előnyös, mivel a futamidő végéig, de maximum 25 évig elérhető az állami kamattámogatás.

A módosítások hatására két gyermek esetén új lakás vásárlására maximum 10 millió Ft kamattámogatott hitel és 2.6 millió forint vissza nem térítendő otthonteremtési kedvezmény, három gyermek esetén maximum 15 millió Ft kamattámogatott hitel +10 millió forint vissza nem térítendő otthonteremtési kedvezmény igényelhető a feltételeknek való megfelelés esetén.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.