TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

December 1-től a Raiffeisen Bank valamennyi fiókjában elérhető a kibővített, immár két gyermekkel is igényelhető, akár 10 millió forintig felvehető kamattámogatott Otthonteremtési Kölcsön.

A kamattámogatott hitelek maximális összegének megemelését a jogalkotó október végén jelentette be, két gyermek esetén a vissza nem térítendő CSOK támogatáson felül maximum 10, míg három gyermek esetén maximum 15 millió forint összegű Otthonteremtési Kölcsön igényelhető.

A konstrukció igénybevétele azért előnyös, mivel a futamidő végéig, de maximum 25 évig elérhető az állami kamattámogatás.

A módosítások hatására két gyermek esetén új lakás vásárlására maximum 10 millió Ft kamattámogatott hitel és 2.6 millió forint vissza nem térítendő otthonteremtési kedvezmény, három gyermek esetén maximum 15 millió Ft kamattámogatott hitel +10 millió forint vissza nem térítendő otthonteremtési kedvezmény igényelhető a feltételeknek való megfelelés esetén.

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.