2019. október 20. 12:42
-

Videós összefoglaló a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának győri állomásáról.

A Pénzügyi Tudatosság Diákfórum 2019 győri rendezvényének résztvevőit Dr. Fekete Dávid alpolgármester köszöntötte, aki maga is a Széchenyi István Egyetem oktatója:

Dr. Szigeti Cecilia, a Széchenyi István Egyetem tanszékvezetője megnyitójában  a pénzügyi tudatosság fontosságáról beszélt:

Dr. Koltai Judit, egyetemi adjunktus a családi költségvetésről, a családi bevételekről is kiadásokról, a tervezés fontosságáról beszélt előadásában:

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.