2019. október 20. 12:44
mfor.hu

Videós összefoglaló a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának győri állomásáról.

Lantos Mihály, a Lépéselőny Tanulásmódszertani Központ szakértője agyunk működésébe engedett betekintést - ha ezt megértjük és sikerül aktiválni mindkét agyféltekénket, akár még szórakoztató is lehet a tanulás:

A jövő bankfiókja már akkor is működik, ha egyetlen ember sem dolgozik benne - sőt, már ma is találunk ilyen "automata" kirendeltséget az országban. dr. Mattusich Ágnes, a Nyugat Takarékszövetkezet üzleti ügyvezetője a takarékszövetkezeti szektor átalakulásáról és innovatív banki megoldásokról beszélt:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.