2019. október 20. 12:47
mfor.hu

Videós összefoglaló a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának győri állomásáról.

A befektetés is lehet jó buli - állította a Raiffeisen Alapkezelő két szakembere, Lencsés Gyula és Gyetvai Károly. A befektetésekkel kapcsolatos alapismeretek mellett számos befektetési eszközt is bemutattak, és a befektetési alapok tulajdonságairól is beszéltek:

Dr. Pillér Benedek, a Magyar Nemzeti Bank felügyelője a pénzügyi csalások témakörében osztotta meg tapasztalatait a diákokkal. Elmondta, miről lehet felismerni a csalárd szolgáltatókat, valamint azt is, honnan szerezhetünk információt, ha gyanús pénzügyi ajánlatot kapunk, és szeretnénk ellenőrizni az ajánlatot adó társaságot:

Hogyan indíts vállalkozást, hogyan legyél sikeres startupper? A kezdetekről, a lehetőségekről és a kihívásokról beszélgettünk sikeres helyi vállalkozókkal, startupperekkel - megosztotta a közönséggel tapasztalatait Réti Virág, aki - amellett hogy molekuláris bionikus mérnök - egy nemzetközi startup-vállalkozó; Szabó Krisztián, a StartITUp Győr alapítója, valamint Végh András, aki a triál válogatott szövetségi kapitánya, valamint a triál-bemutatókra szakosodott sikeres helyi vállalkozás alapítója:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.