2019. október 20. 10:38
mfor.hu

Videós összefoglaló a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának kaposvári állomásáról.

A Pénzügyi Tudatosság Diákfórum 2019 kaposvári rendezvényének résztvevőit Borhi Zsombor alpolgármester köszöntötte:

Dr. habil. Szigeti Orsolya, a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karának dékánja megnyitójában  a pénzügyi tudatosság fontosságáról beszélt:

Hogyan áll össze a háztartás bevétele, és milyen kiadásai vannak? Dr. habil. Parádi-Dolgos Anett, a Kaposvári Egyetem intézményvezetője, egyetemi docens a családi költségvetés jelentőségéről és az összeállításnál figyelembe veendő szempontokról beszélt:

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.