2019. október 20. 10:46
-

Videós összefoglaló a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának kaposvári állomásáról.

Lantos Mihály, a Lépéselőny Tanulásmódszertani Központ szakértője agyunk működésébe engedett betekintést - ha ezt megértjük és sikerül aktiválni mindkét agyféltekénket, akár még szórakoztató is lehet a tanulás:

Az emberek pénzére sok csaló pályázik. Mik vajon a gyanús jelek, miről lehet ezt észrevenni, hogyan szúrhat nekünk is szemet? Sok az apróság, ami arra utal, hogy megpróbálják az embert rávenni a pénze átadására olyan személyeknek, akik azt gondolják hogy náluk jobb helyen van. Általában olyan ígéreteket tesznek, amelyek szerint rövid futamidő alatt kiemelkedő hozamot lehet elérni. Kamrás Gábor, az MNB vezető felügyelője segített a diákoknak elkerülni a csapdákat:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.