2019. október 20. 10:49
mfor.hu

Videós összefoglaló a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának kaposvári állomásáról.

Sebők Ádám Archibald, az MKB üzletfejlesztési vezetője előadásában a jelen és a jövő fizetési módjairól beszélt: a készpénztől a bankkártyán át az NFC-képes mobilokkal történő fizetésig sok minden szóba került. A szakértő azt is elmondta, miért jelent majd forradalmi újítást az azonnali átutalások rendszerének beindítása:

A befektetés is lehet jó buli - állította a Raiffeisen Alapkezelő két szakembere, Lencsés Gyula és Gyetvai Károly. A befektetésekkel kapcsolatos alapismeretek mellett számos befektetési eszközt is bemutattak, és a befektetési alapok tulajdonságairól is beszéltek:

Hogyan indíts vállalkozást, hogyan legyél sikeres startupper? A kezdetekről, a lehetőségekről és a kihívásokról beszélgettünk sikeres helyi vállalkozókkal, startupperekkel - megosztotta a közönséggel tapasztalatait Egyed Linda, a Fino-Food ügyvezetője, Jóföldi Endre, a Precognox ügyvezetője és Kovács Márton, az Input program startup-koordinátora. A beszélgetést Gáspár András főszerkesztő vezette:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.