2019. október 20. 12:50
-

Videós összefoglaló a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának soproni állomásáról.

A Pénzügyi Tudatosság Diákfórum 2019 soproni rendezvényének résztvevőit Tóth Éva, az önkormányzat gazdasági bizottságának elnöke köszöntötte:

Dr. Czeglédy Tamás, a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi karának dékánja megnyitójában a pénzügyi tudatosság fontosságáról is beszélt:

Hogyan áll össze a háztartás bevétele, és milyen kiadásai vannak? Dr. Kovács Tamás, az egyetem intézményvezetője, egyetemi docens a családi költségvetés jelentőségéről és az összeállításnál figyelembe veendő szempontokról beszélt:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.