TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
-

Videós összefoglaló a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának soproni állomásáról.

Lantos Mihály, a Lépéselőny Tanulásmódszertani Központ szakértője agyunk működésébe engedett betekintést - ha ezt megértjük és sikerül aktiválni mindkét agyféltekénket, akár még szórakoztató is lehet a tanulás:

Sebők Ádám Archibald, az MKB üzletfejlesztési vezetője előadásában a jelen és a jövő fizetési módjairól beszélt: a készpénztől a bankkártyán át az NFC-képes mobilokkal történő fizetésig sok minden szóba került. A szakértő azt is elmondta, miért jelent majd forradalmi újítást az azonnali átutalások rendszerének beindítása:

A Diákhitel egy különleges pénzügyi termék: nyugodtan tekinthetjük jövedelmező befektetésnek is, hiszen a tanulásunkra fordítjuk - mondta el Márkus Attila, a Diákhitel Központ regionális vezetője Sopronban. A szakértő a felsőoktatásban való részvétel várható költségeiről is beszélt a diákoknak:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.