2019. október 20. 12:35
mfor.hu

Videós összefoglaló a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának zalaegerszegi állomásáról.

Lantos Mihály, a Lépéselőny Tanulásmódszertani Központ szakértője agyunk működésébe engedett betekintést - ha ezt megértjük és sikerül aktiválni mindkét agyféltekénket, akár még szórakoztató is lehet a tanulás:

Sebők Ádám Archibald, az MKB üzletfejlesztési vezetője előadásában a jelen és a jövő fizetési módjairól beszélt: a készpénztől a bankkártyán át az NFC-képes mobilokkal történő fizetésig sok minden szóba került. A szakértő azt is elmondta, miért jelent majd forradalmi újítást az azonnali átutalások rendszerének beindítása:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.