TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2017. október 8. 16:34

A magyar miniszterelnök minden ármány mögött Sorost látja, pedig épp a szívéhez legközelebb állók vezetik meg csúnyán.

Az elmúlt időszakban ha bármi kritika érte Magyarországot, vagy annak kormányát akkor az illetékesek fennhangon kürtölték világgá, hogy a dolog mögött a magyar származású milliárdos, Soros György áll. Hogy mely esetekben mondott igazat Orbán Viktor, Lázár János, Rogán Antal, Németh Szilárd, vagy éppen Kovács Zoltán kormányszóvivő azt nem tudjuk. A Soros-terv mindenestre vagy rettenetesen körmönfont, vagy oltári nagy kamu, hiszen a Fidesz egykori frakcióvezetője, a jelenlegi Európai Uniós biztos, Navracsics Tibor azt nyilatkozta a minap, hogy ez nem létezik. Nyilván azért, mert ő és a kollégái is már Soros zsebében vannak.

De ha így van, akkor miért nem hajlandó Orbán Viktor kinyitni a szemét, és véget vetni a labdarúgás fenektelen kútjába dobált százmilliárd forintoknak. Hiszen kevés nyilvánvalóbb dolog van, mint az, hogy immár a nemzeti tizenegy is Soros kottájából játszik. Az még bocsánatos bűn volt, hogy az EB-győztes Portugálok oda-vissza megverték a csapatot. Az viszont már egyértelműen a kormány és személyesen a miniszterelnök elleni akció volt, hogy az évtizedes megaláztatást sikerült ebben a selejtezősorozatban egy andorrai és egy feröeri fiaskóval megkoronázni. Hiszen az amatőr ellenfelekkel szembeni látványos vergődés mi mást válthat ki, mint a miniszterelnök szívügyével szembeni agressziót. Jöhetnek a károgó újságírók, akik aztán számolgathatnak, hogy a felcsúti vagy a fehérvári csapatnak juttatott TAO pénzből mennyi korházat lehetne felújítani, esetleg a Ferencvárosnak juttatott milliárdok hány éhező gyermek problémáit oldhatná meg. (Sicc!! Elnézést kérünk a Soros bérenc cikkíró ostobaságáért, hiszen a kormányzati szakértők szerint Magyarországon nincs gyermekéhezés - szerk.). Jönnek majd megint azok az elhízott antisportoló zsurnaliszták, akik lélegeztető gép együtthatóban fognak most hetekig beszámolni bármilyen sporttal kapcsolatos történésről. 

Ki nevet a végén?

Sajnos Magyarországnak valóban egy gátlástalan vénember próbál gáncsot vetni, de most fellebbentjük róla a fátylat. Fájó kimondani, de nézzünk szembe az igazssággal, szombaton immár a magyar labdarúgó válogatott is a Soros-terv része lett. Mert kiktől is szenvedtek megalázó verséget? Papíron persze Svájctól, de aki nézte a meccset, vagy hallott róla, az tudja, hogy ez egy migránsokból álló csapat volt! Migránsok!!! (Jó most a változatosság kedvéért nem két német hangzású névvel rendelkező, fehér bőrű szerepelt az ellenfél csapatába, de ez kérem ne vezessen félre senkit, akkor is migránsok!) Ezek a migránsok alázták a magyar válogatottat. Mi ez, ha nem arcátlan provokáció?? Fájó kimondani, hiába a patakvér és a nemzeti konzulátció, úgy tűnik, a végén mégis csak Soros nevet.      
 
KB 
 
Disclaimer: a fenti írás egy szarkasztikus publicisztika 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.