1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Egy fedél alatt két márka jelent meg a piacon.

Budapesten, a Népligethez közeli Liberty komplexumban megnyílt az Accor csoport első, úgynevezett dual-branded ingatlana. Az irodáknak is helyet adó épületben a globális hálózat az Ibis és a Tribe hotel márkák egy-egy egységét alakította ki, amelyek a hét végétől már fogadják a vendégeket. A komplexum a Wing fejlesztésében valósult meg.

Ibis&Tribe hotelek a budapesti Liberty komplexumban. Fotó: Wing
Ibis&Tribe hotelek a budapesti Liberty komplexumban. Fotó: Wing

A két márka 166-166 szobát, valamint illetve konferencia- és fitneszlétesítményekkel felszerelt komplexumot kínál. Az épület tulajdonosa a Wing, az Accor a két hotel üzemeltetője.

A Liberty a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a belváros között félúton helyezkedik el, pár lépésre van a Groupama Aréna, az MVM Dome, a Nemzeti Atlétikai Központ, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház. Az új hotelek a három- és négycsillagos szálláshelyek iránt érdeklődők számára létesültek. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!