1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A bocsánatkérés mellett Glenn Fogel levelében legalább 50 euró kárpótlást is ígért a szállásadóknak.

Glenn Fogel a Booking.com vezérigazgatója kedd délután levélben kért bocsánatot azoktól a szállásadóktól, akik érintettek voltak a kifizetési botrányban és késve, vagy még a mai napig sem kapták meg a pénzüket – írja a Spabook, mely a többek közt magyar nyelven kiküldött levelet változtatás nélkül közli is. A cikk szerint az online szállásfoglaló vezetője megerősítette, nem csupán rendszerkarbantartás, hanem rendszerfejlesztés és migráció is történt, új funkciók implementálásával.

A levélben a vezérigazgató

arra kéri a megszólított szállásadókat, hogy egy megadott címen jelentkezzenek, ha még mindig nincs rendben az elszámolás náluk,

ami azt jelenti, hogy a Booking saját maga nincsen tudatában annak, hogy kinek tartozik még. A Spabook véleménye szerint ez súlyos incidens, amely nagy valószínűséggel vagy adatvesztést, vagy erőforráshiányt jelezhet.

A szállásadóknak fő szabály szerint 50 eurónyi kártérítést ígért Glenn Fogel, amit helyi pénznemben fizetnek ki, és az összeg a tartozás hosszának és összegének mértékével arányosan változik.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!