<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Marriott Hotels brandje alatt fog működni az építés alatt álló, várhatóan 2024-ben megnyíló hotel.

A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's Hotels & Resorts megállapodást kötött a Marriott Internationallel Horvátország első, Marriott Hotels brand alatt üzemeltett szállodájáról a tengerparti Opatijában - közölte a csoport szerdán az MTI-vel.

A jelenleg építés alatt álló 185 szobás luxushotel várhatóan 2024-ben nyitja meg kapuit a vendégek előtt az Opatija Riviérán - tették hozzá.

Tájékoztatásuk szerint a Marriott Hotels a Marriott Bonvoy 30 hotel brandből álló portfóliójának kiemelkedő tagja. Több mint 65 országban található több mint 600 szállodájával a Marriott Hotels brand előremutató stílust, designt és innovációt kínál a vendégeinek.

A Mészáros Csoport Magyarország vezető vidéki szállodaláncán keresztül már jelentős tapasztalatokra tett szert a turizmusban, szállodái vannak Ausztriában, Montenegróban és Horvátországban. A horvátországi Miramar megvásárlásával és a Riva's Hotels & Resorts megépítésével 100 millió eurót tesznek ki a vállalatcsoport horvátországi szállodaberuházásai - áll a közleményben.

"Bízunk benne, hogy egy globálisan elismert brand részeként a hotel az európai és a nemzetközi piacok szabadidős és üzleti vendégei számára is vonzó lesz, és ezáltal is fokozni tudjuk a horvát tengerpart ismertségét"

- jelentette ki a közlemény szerint Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa.

 

Az ismertetés szerint a szabadidős és az üzleti utazókat kiszolgáló Marriott Opatija az Opatija Riviéra Icici településén, a Liburnijska úton helyezkedik el, amely a környék legfontosabb úticéljait összekötő főút; 45 percre található a rijekai repülőtértől. A Mészáros Csoport új szállodája a horvátországi Isztriai-félszigeten tovább erősíti a magyar vállalatcsoport nemzetközi jelenlétét - közölték.

Az együttműködés hivatalos nemzetközi bejelentése 2023 januárjában várható Opatijában - áll a közleményben.

(MTI)